2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رشته های توانبخشی هم کار آموزی دارن؟ مثل بینایی و شنوایی

لطفا اگه تفکرتون با من فرق داره تو تاپیکام اظهار نظر نکنید و پیام های منو ریپلی نکنید مجبور نیستید چون من اصلا از معاشرت کردن با ادم هایی ک منو روی حالت دفاع قرار میدن( دفاع از عقایدم از حقوق من و و اندیشه هام و... ) لذت نمیبرم

من خودم انصراف دادم ولی از دوستام خبر دارم آره میرن

از هر دو رشته انصراف دادی؟

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

از هر دو رشته انصراف دادی؟

اره، اول نتایج فرهنگیان میاد و باید انصراف بدی یا بری دانشگاه، اگه انصراف بدی میتونی انتخاب رشته سراسری رو انجام بدید که من اونجا هوشبری قبول شدم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد / یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

اره، اول نتایج فرهنگیان میاد و باید انصراف بدی یا بری دانشگاه، اگه انصراف بدی میتونی انتخاب رشته سرا ...

میخوای باز کنکور بدی یا دیگه تحصیل گذاشتی کنار؟

امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃 زندگی خودش سخت هست سختترش نکن😉 🌱

2825
2823
2791
2779
2792