2821
2789
عنوان

لیستریا IgG

1556 بازدید | 6 پست

سلام من بعد از سقط جنین آزمایش دادم لیستریا  IgG مثبت بود لیستریا IgM منفی. دکتر 10 تا آمپول آنتی بیوتیک داد روزی دوتا دوباره آزمایش داد نتیجه دقیقا مثل قبل بود. الان سرچ کردم ظاهرا وقتی IgM منفی باشه یعنی عفونت نداری. IgG مثبتم نوشته بود یعنی قبلا مبتلا شدم و بدنم آنتی بادیشا داره. کسی میدونه؟ درسته این اطلاعات؟ پس دکترم الکی 10 تا آنتی بیوتیک داد؟ الان باید چیکار کنم برای قبل از بارداری؟ لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه گیج شدم کلاااا...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام عزیزم اخرش چی شد چیکار کردی ؟؟؟چطوری درمان شدی

سلام عزیزم هیچی نیاز  به هیچ درمانی نداشت. IGM منفی یعنی مشکلی نداری. فقط دکتر اشتباهی کلی آنتی بیوتیک داد بهم منم خوردم . بعد پیش یه دکتر دیگه رفتم گفت اصلا مشکلی نداره این جواب. IGg مثبت تازه خوبم  هست. یعنی قبلا مبتلا شدی و بدنت ایمنه.

سلام عزیزم اخرش چی شد چیکار کردی ؟؟؟چطوری درمان شدی

البته آنتی بیوتیکا آمپول بود. مال خیلی وقت پیشه یادم رفته بود. فکردم کپسول داده بود. اگه منظورتون اینه که برای سقط جنین چیکار کردم اونم هیچی من دلیل سقطم این بود که بارداری اولم بود بارداری اولم به طور طبیعی احتمالش زیاده که قبل از هشت هفته سقط بشه بدون این که مشکلی داشته باشی. من شش ماه بعد دوباره باردار شدم الانم دخترم یک سالشه و بغلم نشسته. کلا من استرس زیاد داشتم هرچی میشد بدو دکتر بودم. باید آروم باشی تا همه چی روال خودشا بگزرونه.