2821
2789
عنوان

خیلی لباس دارم‌

330 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من واقعا یه مدت الکی و زیادی لباس و کفش و کیف خریدم .کمدم پر شده .راستش بجایی خوندم برای تولیپدهر کیف یا لباس یا شلوار بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ لیتر آب مصرف میشه و کلی به محیط زیست آسیب میرسه .دیگه واقعا خریدام را به حداقل رسوندم همه ما مسیولیم .شاید الان دوساله لباس نونخریدم. پول هم دارم دلم هم میخواد ولی واقعا از مصرف گرایی بدم اومده اینکه به محیط زیست آسیب بزنم و کلی ضرر به خودم و بقیه بزنم .عذاب وجدان میگیرم .لباسهام را سعی میکنم شبیه به مد پایدار خرید کنم .رنگهای خنثی و مدلهایی که همیشه مد هستن .اینجوری میتونیم مدت طولانی لباس نخریموشیک و بروز باشیم

منم چندین ساله اینجوریم الکی خرید نمیکنم خیلی حس خوبیه

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

من سه دست لباس ساده شیک بیرونی دارم هرجاهم میرم همونارو میپوشم

پول هم دارم ولی این لباسا و خیلی دوست دارم

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قربانی خرید لباس زیاد هستم

شلوغی ذهن

شلوغی کمد

شلوغی استایل

واقعا خسته ام کرد . متوجه شدم هر چقدر کمتر و هوشمندانه تر بخرم هم ذهنم ازاد تره هم راحت و سریع چمدان میبندم یا برای قرار یا مهمانی گیج نمیشم .

من خودم استایل مینیمال و خنثی ندارم ولی حتی برای استایل مد روز و مد غیر پایدار هم لباس کم بهتر جواب میده

من سالهاست همین طوری ام

در حد نیاز میخرم نه بیشتر

اکر محیط زیست برات مهمه اگر دوست داشتی خرید میری از کیسه های خرید استفاده کن و همراهت ببر تا پلاستیک نگیری

من حتی برای خرید میوه هم اگر هیچی نباشه پلاستیک های خرید قبلی رو میبرم

همینطور اگر امکانش رو داری پوست میوه سبزیحات رو به جای ریختن در سطل زباله خشک کن کامل کپک نزنه بعد بده به دامدار هم حیط زیست پر شیرابه نمیشه هم غذای فوق العاده واسه دام هست

متاسفانه من عاشق لباسم و هیچ فکری نمیتونه مانعم بشه🤣

اقایه نامحترم که درخواست میدی میدونم دنبال یکی مثل مادروخواهرتی اما اینجا پیدانمیکنی امثال اونارو از تو خیابون و... میتونی پیداکنی درخواست هیچ نری رو رد نمیکنم قبول میکنم تا هرچی لیاقت خانوادشه بگم کوری نمیبینم چیمیگم بازم درخواست میدی بی ناموس هیچ وقت دی ماه سال 1404رو فراموش نمیکنم

من سه دست لباس ساده شیک بیرونی دارم هرجاهم میرم همونارو میپوشمپول هم دارم ولی این لباسا و خیلی دوست ...

کار درست همینه مصرف گرایی ادمروبه پوچی میرسونه .منمدوساله چیزی نخریدم .فعلا هم قصد خرید ندارم .همونها حالا حالا بستمه.

کار درست همینه مصرف گرایی ادمروبه پوچی میرسونه .منمدوساله چیزی نخریدم .فعلا هم قصد خرید ندارم .همونه ...

واقعا همینطوره اصلا چه نیازی هست آدم دم به دقیقه وسیله بخره لباس بخره آدم این همه لباس میخواد چیکار

یه روانشناس دیونه برای مشاوره دقیقه ایی یک میلیون😂❤️❤️خلاصه بدون پول مشاوره نمیدم😂

من قربانی خرید لباس زیاد هستم شلوغی ذهن شلوغی کمد شلوغی استایل واقعا خسته ام کرد . متوجه شدم هر چقدر ...

دقیقا خوب گفتی شلوغی ذهن میده . کلی لباس داری ولی باز نمیدونی چی انتخاب کنی.انرژی منفی احساس خستگی همش فکرت درگیر خریدای جدید وچک کردن سایتهای خریده تهش هم روان آدم خراب میشه هم کلی آب هدر میره به شکل غیر مستقیم و محیط زیست خراب میشه هم زندگی شلوغ و گرفته میشه .استایل مینیمال ومد پایدار چیزی که سالها بتونی استفاده کنی و شیک باشه حتی برای دکور خونه بهترین انتخاب هست .

واقعا همینطوره اصلا چه نیازی هست آدم دم به دقیقه وسیله بخره لباس بخره آدم این همه لباس میخواد چیکار

دقیقا میتونی اون پولها را بزاری برای بهتر شدن کیفیت زندگیت بری دندون درست کنی بری سفر بری تاتر کافه های خوب.

خدا بهت بیشتر بده من زیاد ندارم جایی برم قصه میخورم چی بپوشم 🥲🥲

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز