2821
2789

زیر ده سال خیلی هم زیاد نیست میتونن تو یک دهه باشند

خودم بین حداقل سه تا هشت رو موافقم

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

منم اینجوریم

بنظرم اینجا سوال نکن از کسی

چون هر کسی متفاوته خلق و خوش

یکی ممکنه ۲۷ سالش باشه ولی انقدر مردونه باشه که اخلاقش به ۴۰ ساله ها بخوره

یکیم مثل همسر من که ۳۷ سالشه و ده سال ازم بزرگتره عیناً از اخلاقی شبیه منه و گاهی حس میکنم بچمه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منم اینجوریمبنظرم اینجا سوال نکن از کسیچون هر کسی متفاوته خلق و خوشیکی ممکنه ۲۷ سالش باشه ولی انقدر ...

وای اخه مرد بالای ۳۰ سال منو جدی نمیگیره که همه دنبال رابطه جنسین ولی چه کنم همسن خودم اصلا حس ندارم واقعا فقد طرفای ۳۰ دوسدارم

منم اونجوری بودم

ولی دیدم که به سن نیست اصلا به عضله

ممکنه یه 25 ساله خیلی مردانه و عاقلانه رفتار کنه

یه 35 ساله احمقانه و بچگانه و دهن بین باشه و غلام حلقه به گوش ننه و خواهرش ...

و این فقط مختص مردان نیست

خانوما هم گاها عقلشون دست ننه شونه، یا رفتارهای مزخرف بچگانه دارن

رفتارهای مادرشوهر من بیشتر از 12، 15 سال نمیخوره اصلااااااااا

مگر یک ساعت اول که یخ ش آب نشده هنوز و خودشو نشون نداده

وای اخه مرد بالای ۳۰ سال منو جدی نمیگیره که همه دنبال رابطه جنسین ولی چه کنم همسن خودم اصلا حس ندارم ...

خودت چند سالته

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اره سیسی من حتی تا ۱۵ سالم دوست دارم الان اینجایی ها بهم میگن مریضی🥲😂🤦🏻♀️

هر کاری کنی این مردم یه حرفی میزنن حالا ما هم اینجوری دوست داریم دیگه مگه چشه من درکت میکنم🍓🩷

بعضی وقت ها خدا نجاتتون میده اما شما باخت حسابش میکنید..🍓

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز