2821
2789
عنوان

چه گلی به سرم بگیرم

992 بازدید | 24 پست

تو یه سالن فوق ادایی کار میکنم اینجا همه خوشگل و خوشتیپ استادم گفت توهم باید مرتب باشی

چیکار کنم پول ندارم در حد اینا لباس بخرم بپوشم😂😭

لباسام همه کهنس دیگه نهایت بتونم تمیز باشم

مردای سایت اینجا کسی به من درخواست نده هیچکدوم رو قبول نمیکنم😡😡😡

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب همون تمیز باشد .نمیخواد لباسهای بررندددد بپوشید .اونام اگر میپوشم برند فیکه جانم .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

رک و راست بگو من این شرایط و انقدر بودجه دارم

دیگه توقع برند پوشی که از کارمند ندارن

سرچ کن و یاد بگیر کمد کپسولی بچین و با تعداد لباس کم و مینیمال هر روز متنوع و شیک بپوش

من چرا نوشتم کتابی شده😆😂😆😆🫠😱😱

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

به نظر من استاد بشدت آدم بی ادبیه 😑

این چه حرفیه اخه

همین که لباس تمیز و اتو کشیده اس

لباسش بوی عطر میده خوبه

حالا لباس برند نباشه

باید بیای اینجوری بگی 😒

ول کن از اونجا بیا بیرون

اینا همونایی هستن که ارزش ادمو به لباس مارک دار

و آرایش انچنانی می بینن..

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 بزرگترین خیانت اینکه خودتو کوچیک کنی برای قضاوت یه مشت تماشاچی....

اتو خوب بزن قشنگ

موهات و سعی کن مرتب نگهداری

آرایش ملایم و داشته باش

لباس هات همیشه تمیز باشن

الخصوص کفشت

ی عطر هم داشته باش بزنی

اگر مدل شلوارت میخوره حتما ی جوری اتو بزن که با خط اتو بشه گردن صاحب کارت و بزنی 😂

آهسته برانید، شاید که بدانید، در کجا می رانید😐😂☺️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز