2777
2789
عنوان

از نامزدم بدم اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 71 پست
اره بخدا خانوادم اصللاا اینجوری نیست 

ازهمین الان عاقلانه فکرکن تاجدی ترنشده رابطه

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم امكان نداره جايي بخوايم بريم به يه چيز گير نده زهر مار نكنه يا به لباسم يا به رژم ،،،ميگه ساده يع ساده با اينكه با خودش ميرم خريد همه چيز و خودش پسند ميكنه باز بعد چند وقت ميگه چرا اينجوريه چوا اونجوريه

همسر من موقعی ک نامزد بودیم خیلی روم حساس بود انقدم دوسم داشت بیش اندازه دیگ حساس بود مخصوصا ما از ه ...

اره حرفتو خیلی قبول دارم‌..کامل درسته..استارتر نگران نباش حل میشه..ولی یه چیزی اگه نامزدت بیش از حد خشنه یا اصلا باهات راه نمیاد اون فرق میکنااا

😩😩😩
بعدا این اذیتا بیشترم میشه  اون شخصیتی که موقع نامزدی یا دوستی میشناسی بعد از ازدواج بهتر نمیش ...

برا من برعکس عمل کرد..برامن تقریبا ۵۰ درصدش خوب شد..روز ب روزم داره بهتر میشه

😩😩😩
درببشتر موارد بعد یکی دوسال حساسیت مردکم ترمیشه

ووالا من چهار ماهه که ازدواج کردم اما دوران عقد خیلی اذیتم میکرد بعد ازدواج ازش پرسیدم چرا اینجوری میکردی میگه نه اینکه ازم دور بودی فکر میکردم بري بیرون تو رو ازم میدوزدن

ووالا من چهار ماهه که ازدواج کردم اما دوران عقد خیلی اذیتم میکرد بعد ازدواج ازش پرسیدم چرا اینجوری م ...

اره همینطوره بعد چند سال مرد ب زنش مطمعم میشه ب عشقش ایمان میاره یکم شل میکنه قضیرو ولی همیشه هم اینطورنیست یکی میینی واقعاذاتشه و بیماره

دورشو داره میگذرونه 

من قبلا فکر میکردم ادمای با رشته پزشکی واینجور شکاک و غیرتی نمیشن ولی انگار ب تحصیل ربط نداره

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.
اره همینطوره بعد چند سال مرد ب زنش مطمعم میشه ب عشقش ایمان میاره یکم شل میکنه قضیرو ولی همیشه هم این ...

اره..برا من خوب شد ولی وضعیتش خیلی بد نبود..مثلا به لباسم و رفتارم گیر نمیداد ولی بیرون رفتن و دیر اس دادن یا دیر جواب زنگ دادن..اینارو خیلی گیر میداد که الان خداروشکر عقدیم ۵۰  درصدش رفع شد امیدوارم ازدواج کنیم بقیشم حل شه

😩😩😩
اره همینطوره بعد چند سال مرد ب زنش مطمعم میشه ب عشقش ایمان میاره یکم شل میکنه قضیرو ولی همیشه هم این ...

آاره واقعا شوهر خواهرم از دوران عقد حساس بود تا الان که 15سال که ازدواج کردن خواهرمو پیر کرد