2821
2789
عنوان

چجوری با وجود این حقیقت درس بخونم

968 بازدید | 34 پست

اینکه خیلی ها از اول تابستون شروع کردن و الان ساعت مطالعه شون به ۱۲ ساعت رسیده ...

من شروع از صفری ام و ۴ ساعت مطالعه دارم .دیگه فرصتی نمونده و با وجود این همه رقیب با خودم میگم چرا تلاش کنم وقتی به موفقیتی ختم نمیشه؟

دارم به بدبختی ادامه میدم ...

چجوری این طرز تفکر رو از خودم دور کنم و برای کنکور درس بخونم ؟ با اینکه آخرم ...

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم به این فکر کن که تو اگه الان تلاشت رو نکنی، بعدا میگی چرا همین کار کوچیک رو هم نکردم؟ ولی اگه بکنی و نتیجه نده حتی هم، دیگه لااقل حسرت نداری. ضمنا شما باید روی هوش و استعداد خودت حساب باز کنی و سعی کنی از خود دیروزت بهتر باشی نه بقیه.

آقا یا کسی که مشکوک به آقا بودنه درخواست بده مستقیم به نینی یار گزارش میدم. اینجا نیستم که با مردای هول پررو صحبت کنم، نه به خاطر اینکه مشکلی با دوستی معمولی داشته باشم بخاطر اینکه یهو درخواست دادن، فقط نشون میده شما هولید. اینجام که تجربیاتم رو با خانمها به اشتراک بذارم و از تجربیاتشون استفاده کنم. اسم کاربریم به خاطر اینه که عاشق نودلم به خصوص نودل سبزیجات و نودل و ذرت پنیری. دوست دارم احترام و محبت رو در قبال همه رعایت کنم ولی برام مهمه به من هم احترام گذاشته بشه، احترام دو طرفه نباشه بحث رو ادامه نمیدم، خودتون متوجه میشید. خیلی دوست دارم از زبانها و فرهنگهای مختلف مطلع بشم و از صحبت در این باره لذت میبرم. بله درسته من یک فمنیست هستم اما فمنیست با اصول خودم، گناه فمنیست های رادیکال رو گردن من نندازید. غلط املایی زیاد دارم و خودمم قبول دارم چون سریع تایپ میکنم، مشکل از سوادم نیست به خدا. حامی حقوق همه انسان ها هستم حامی حقوق شما که داریم باهم مباحثه میکنیم هم هستم، فکر نکنید دشمن هستیم دوست عزیز🌷دوست دارم حرفام باعث بشن ادمها خودشون رو دوست داشته باشن و خوشحال باشن. اگه جایی حرفی از من باعث ناراحتیتون شد از اعماق قلبم ازتون خواهش میکنم که منو ببخشید. مدافع حقوق انسانها (بچهها، بانوان، آقایان)، حیوانات، گیاهان و طبیعت. به تاریخ و جغرافیا و سیاست و سفر و مطالعه علاقه دارم. یه علاقه عجیبی هم به غذاها، آدمها و فرهنگ و تاریخ قفقازی دارم. زندگی در صلح یه حق بی قید و شرطه.

چرا تلاس نکنی و امسالو امتحان نکنی؟

کاربری دست هزارنفرهه👀پروفایلم یه گربه بود که روی تخت خوابیده بود🐱🐈_از الان میخوام برای آینده م بجنگم، برای یه خیال راحت، برای آرامش۱۹خرداد۱۴٠۴✨

چون خیلی ها حتی از دهم دارن میخونن ولی تست نمیزنن

ازمون میدن ولی تحلیل نمیکنن ، ویدیو اموزشی میبینن ولی مرور نمیکنن

همه اینارو انجام نمیدن اما جمعبندی درست حسابی نمیکنن ...

کنکور کلا همون ۳۰۰۰ هزار نفر اول درست و حسابی درس میخونن و رقابت میکنن بقیه همه سیاهی لشکر

فکر کردن به این چیزا کاری از پیش نمیبره قدم از قدم بردار

به نظرم ساعت درستیو ببر بالا تا جایی ک میتونی ماه های اخر بهترین نتیجه رو میدهچقدر مونده تا کنکور؟؟ت ...

من یک مدته پشت ام ...نمیدونم تا می میتونم پشت بمونم

مخصوصا سال دیگه که شرایط افتضاحه

همون کار رو نمتونم انجام بدم . ساعت مطالعه ام تغییری نداره

شما رنج خودتو داری.من رنج خودمو دارم.من میفهمم شما چته .شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی

این حرفا مزخرفه کسی که بخواد موفق شه چیزی جلودارش نیست

چزی نمونده ...

بازم میتونم موفق بشم ؟

چطوری با اونایی که صداشون رو گذاشتن پ از همه تفریح هاشون گذشتن یکی باشم ؟

من یک مدته پشت ام ...نمیدونم تا می میتونم پشت بمونم مخصوصا سال دیگه که شرایط افتضاحه همون کار رو نمت ...

یکم تلاش کن ساعت رو ببر بالا به خاطر خودت

پشت موندن چیزی شد اتلاف وقت و هدر رفتن عمرت نیست

چرا تلاس نکنی و امسالو امتحان نکنی؟

چون فکر میکنم فایده نداره .

حتی اگه تلاش کنم

عزیزم به این فکر کن که تو اگه الان تلاشت رو نکنی، بعدا میگی چرا همین کار کوچیک رو هم نکردم؟ ولی اگه ...

اخه چجور ؟ آبجیم داره برای دکترا میخونه حتی ساعت مطالعه اش از منی که کنکور دارم بهتره .

جتی نمرات دانشگاهش از رتبه کنکور من مهمتره .

همه از اون حمایت میکنن ...چجوری میتونه همچین اراده فولادین داشته باشه ؟

ولی من ذغذغه ام اصلا مثل اون نیس . مشکلات دیکه ای دارم

هر کسی شرایط متفاوتی داره

و اینو بدون هیچ وقت برای شروع دیر نیست

این افکار منفی رو دور کن

و از همین الان ساعت مطالعه ات رو افزایش بده

شاید خیلی ها هم طرز فکر شما رو داشته باشند و اینجوری نا امید شده باشند

اما تا میتونی بخون

حداقل اگر بعدش نشد بگی تلاش کردم سعی کروم و نشد تا اینکه حدص بخوری که خودت تلاش نکردی

از طرفی ام به این فکر کن که شایدم شد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز