2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😂😂😂 عجیبه شما تموم کردید درستونو ؟

نه

من دندون پزشکی میخونم ما ها دکتر محسوب نمیشیم😂🤦🏻♀️

من ایرانم نیستم دیگه بدتر😂

«دندان به جگر بگذار یک گام دگر باقیست / این ظرف هلاهل را یک جام دگر باقیست»

مرسی هم چنین گفتم که ما دکتر و ادم حساب نمیشیم 💔😂به سرم زده برا کنکور اماده شم 🫠

والا الان درآمد و لایف استایل و حال خوب برای دندانپزشکاس

برای ی کلمه دکتر زده به سرتون ؟ 😅

والا الان درآمد و لایف استایل و حال خوب برای دندانپزشکاسبرای ی کلمه دکتر زده به سرتون ؟ 😅

بحث درامد نیس ک

من کلا بدون علاقه رشته دندون و انتخاب کردم

نمیدونم ولی دوس دارم یه بارم کنکور بدم باتوجه به شرایطم

حالا نمیدونم اصلا چی قبول شم

شاید اصلا هیچی قبول نشم

قبل رفتنم پیرا اوردم الان و نمیدونم 🥲

«دندان به جگر بگذار یک گام دگر باقیست / این ظرف هلاهل را یک جام دگر باقیست»

بحث درامد نیس ک من کلا بدون علاقه رشته دندون و انتخاب کردم نمیدونم ولی دوس دارم یه بارم کنکور بدم با ...

در هر صورتی موفق باشید گللللل

آرزو میکنم حال دلتون خوب باشه همیشه

نود درصد اینجا یا پزشکن یا پزشکی میخونن

😂😅

هرجا هستی با هر سن و موقعیتی چه شاغل چه پول تو جیبی بگیر هر ماه اول هزینه تراپی(همون رواندرمانی)رو بذار کنار بعد به فکر لباس، میکاپ، طلا و.. باش! اون وقت 99 درصد مشکلاتی که براش تاپیک میزنی حل میشه و حداقل بعد 6 ماه خودتم باورت نمیشه کی بودی و چی شدی..

فامیل من با هفت هزاررر منطقه سه قبول شدن این رشترو توی دانشگاه تیپ دو بعد سال بعد دوستش با سه هزار م ...

خوش شانس بوده ..عزیزم من 15سال قبل ها کنکور دادم..شرایط الان رو نمیدونم

من کنکوری آن درصدام ایناست یعنی اولین کنکوری که تو خونه زدم به نظرت چیکار کنم پیشرفتم بیشتر سهو اینک ...

من پشت کنکوری بودم و نهایی فقط دو سه تا درس رو رفته بودم امتحان دادم ،سه سال از قبولیم گذشته ،از این بابت نمیتونم کمکی کنم ولی خب با توجه به اهمیت نهایی باید از همون طول سال و ریز ریز خوند به نظرم متن کتابو ،چون خود کتاب میاد در کل ،من خودم حتی برای کنکور عادیشم تک تک تمرینای کتاب رو بابت رباضی و فیزیک و شیمی حل کردم قبل از کنکور ،کمک کننده بود زیاد

بابت پیشرفت ،شما باید ببینید دلیل غلط زدنتون چیه،مطلب رو خوندین یا نه ؟اصلا متوجه نشدین مطلبو ؟یا اگه شدین پس چرا غلط زدین ؟باید برگردین رو اون مطلب ،من چون خودم میدونستم مشکلم از کجاست ،هر جا لازم بود از جمع بندیا کمک میگرفتم ،هر جا هم لازم بود حتی میرفتم رو کتاب تست و ... ،الان فکر کنم منابع بهتری اومده نسبت به سه سال پیش حتی

You're all the things I've got to remember

ولی حس میکنم جالبهمن خودم قبلاً اصلا علاقه نداشتم اسمش میومد متنفر بودم اونم فقط واسه اینکه دنبال را ...

درکت میکنم

من خودم تجربی پرسن نبودم 😂

ببین راحت طلبم زیاد داریم 😅انتظار دارن ملت همه کارشونو بکنن و ... ولی خب خیلیا هم اینجوری نیستن

ببین اگه بدی هایی که میگن و اون محیط رویایی رو حد واسطشو بگیری و با وجود بدی هاییم که میگن علاقه مند باشی اوکیه 👌🏻

You're all the things I've got to remember

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز