2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

شوقش فقط اولشه؟😂🥲

بلی 😅چون بعدش عادی میشه تا حد زیادی برات همه چیز 😅

ببین کلا اولین بارهایی که تجربه میکنی باحالن ...تو هر مقطعی یه اولین باری رو تجربه میکنی،حالا یه کم بد گفتم جمله مو 😅

من خودم اولین باری که رسما بعد از علوم پایه بودم و رسمی بهم گفتن خانم دکتر رو فراموش نمیکنم ،چون تا قبل از این ما برای مسخره کردن همو اینجوری صدا میزدیم 😂

ولی خب باز یه جاهایی یه چیزایی میخوره تو ذوق آدم و ...که شوقت میپره ،مگر اینکه بیخیال باشی ...

You're all the things I've got to remember

آواز دهل از دور خوش است..

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی شود. در صورت نیاز در تاپیکتون تگ کنید. درصورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

بعد یه سوال پزشکی میپرسی هیچکس نیست جواب بده...جالبه😂

خود سوال پزشکیو ،تا پزشک نباشی نمیتونی دقیق جواب بدی :)

تا ترم ۷ که بیمارستان نمیبینه دانشجو

بعد از اونم اولش زیر نظر استاده ،اصلا تشخیص بیماری خیلی شرح حال دقیق و دیدن و ... میخواد ،با صرفا یه کامنت نمیشه جواب داد

جواب ساده و ... هم واقعا سایت یه جوریه که عملا هر کسی حوصله نداره جواب بده ،من خودم شانسی بعد از مدتها تونستم کامنت بذارم تو تاپیک این کاربر 😂یا دانشجو آن نیست یا پزشک دیگه ...یه سریا هم که فیک هستن بماند

You're all the things I've got to remember

خود سوال پزشکیو ،تا پزشک نباشی نمیتونی دقیق جواب بدی :)تا ترم ۷ که بیمارستان نمیبینه دانشجو بعد از ا ...

من کنکوری آن درصدام ایناست یعنی اولین کنکوری که تو خونه زدم به نظرت چیکار کنم پیشرفتم بیشتر سه

و اینکه شما چقدر و از کی خوندین نهایی بیشتر با کنکور

زیست:۳۰.۳۷

فیزیک:۱۲.۲۲

شیمی : ۱۸.۱

ریاضی:۱۰

زمین :۷۳

عزیزان کاربری دست دو نفره اگر تاپیکا هماهنگی نداره فکر نکنین سرکارین😂

درآمدش خوبه؟شما معدلتون و تراز کنکورتون چند بود و کدوم دانشگاه قبول شدید؟ببخشید زیاد شد 🌹

خواهش میکنم 🙏 رتبه ام تو منطقه 2 سه هزار و هفتصد بود..ترازم اصلا یادم نیست..پانزده سال قبل هست یادم نمونده..درامدش خوبه..بستگی به زرنگی و تلاش خودت داره..خیلیا ام آر آی رو تخصصی یاد میگیرن و تو کلینیک ها درامد زیادی دارن..بیمارستان تنها بخوای کار کنی حقوق مزایا حدود چهل الی پنجاه هست..

بلی 😅چون بعدش عادی میشه تا حد زیادی برات همه چیز 😅ببین کلا اولین بارهایی که تجربه میکنی باحالن ... ...

ولی حس میکنم جالبه

من خودم قبلاً اصلا علاقه نداشتم اسمش میومد متنفر بودم اونم فقط واسه اینکه دنبال راحت طلبی بودم

ولی نمیدونم چرا جدیدا خیلییییی علاقه پیدا کردم

خواهش میکنم 🙏 رتبه ام تو منطقه 2 سه هزار و هفتصد بود..ترازم اصلا یادم نیست..پانزده سال قبل هست یادم ...

فامیل من با هفت هزاررر منطقه سه قبول شدن این رشترو توی دانشگاه تیپ دو

بعد سال بعد دوستش با سه هزار منطقه سه قبول شد

خیلی برام عجیبه چجور تونستی قبول بشه 🤔🤔🤔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز