2821
2789
عنوان

شبا یه سایه میاد بالا سرم

244 بازدید | 9 پست

من شبا چراغ خواب روشن میکنم (یعنی اینکه کاملا تاریک نیست اتاق)، وقتی چشمامو میبندم که بخوابم از پشت پلکام به وضوح میبینم که انگار یه سایه نسبتا سیاه میافته روم. گاهی هم حس میکنم میاد درست جلوی صورتم. گاهی هم وقتی میره کنار میفهمم روم بوده.

کسی میدونه این چیه؟ بنظرتون خودش سایه هست یا سایه چیزیه؟

فقط اونایی که میان پستها و تاپیکاتو چک میکنن فکر میکنن ازت آتو دارن 😂

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم بخاطر ترس و استرسه،من اینجوری بودم خیلی وحشتناک بود یبار احساس کردم بالاسرم نشسته و داره میخنده بم ی لبخند ترسناک😭،یبارم از پایین پام می خزید و چنگ میزد ب زمین و میومد سمتم،یه مدت قران گذاشتم بالاسرم و ذکرگفتم دیگه پیش نیومد،احساس میکنم یه جور توهمه،بخاطر ترس یا استرس هایی ک در کودکی کشیدم،فیلم ترسناک هم خیلی ساله نمیبینم یا مثلا مستند مار و....نمیبینم،من تو بچگیم وحالا خیلی سختی کشیدم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
عزیزم بخاطر ترس و استرسه،من اینجوری بودم خیلی وحشتناک بود یبار احساس کردم بالاسرم نشسته و داره میخند ...

یا خدا! من خدا رو شکر تا حالا این مدلی تجربه نکردم. درواقع من اصلا آدم استرسی نیستم فیلم ترسناک هم زیاد میبینم. اون سایه اصلا به من حس ترس نمیده، با این وجود کنجکاوم.

فقط اونایی که میان پستها و تاپیکاتو چک میکنن فکر میکنن ازت آتو دارن 😂

سنجاق قفلی بزن به لباست شبا بالاسرت یه قران بزار

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.

یا خدا! من خدا رو شکر تا حالا این مدلی تجربه نکردم. درواقع من اصلا آدم استرسی نیستم فیلم ترسناک هم ز ...

بخاطر همین فیلماست ک میبینی،ی مدت نبین سایه میره

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز