2821
2789
عنوان

چیکار کنم با مشاورررر کنکور

402 بازدید | 23 پست

سلام

من ی مشاور انلاین اقا گرفتم بعد ایشون خیلی با ادب و متینه

ولی من همش خجالت میکشم و استرس دارم حرفی بزنم یا بخندم ایشون فک کنن منظوری دارم

اخه همش میبینم دختراعاشق مشاور میشن

بعد مادرم هم نمیزارن تعویض کنم میگن فردا وارد جامعه میشی باید برات عادی باشه

نمیدونم به نظر شما تعویض کنم اگه هم ن چه جور رفتار کنم بالاخره مشاورن باید یکم راحت باایشون از مشکلاتم بگم نمیدونمممم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عوض کن

من خودم با خانوما راحت ترم همه جا

حالا به مادرت بگو پروسه عادی سازی رو بعد کنکور شروع میکنم فعلا بذار کنکورم تموم شه چون مسئله حساسیه و کلا دانش اموزا سر کنکور به خاطر فشاری که از هر طرف بهشون وارد میشه سریع به مشاور و استاداشون دل میبندن

🧃ریپ نزن

مال من ببخشید ببخشید انگار سگ وحشیه با جوری که حمله میکنه بهم 🤡 عشق چی؟ این مرد یه روانیه تمام معناس اونایی هم که عاشقونه میشن استثنا های بشریتن

میشه هروقت اینو دیدین دعا کنید برام ۴۰۵ پزشکی قبول شده باشم؟ممنونتونم

دخترا عاشق مشاورشون میشن ؟🤯 این چه حرفی بود سیسی

نه اون فکر نمیکنه منظوری داری چون شغلش اینه و براش عادیه پس راحت باش

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

به چشم مشاور و راهنما بهش نگاه کن

وظیفش اینه که همراه تو باشه توی کنکور دغدغه ها و سوالات درسیت رو پاسخ بده

در همین حد باهاش راحت باش نه بیشتر

صمیمیت بیش از همیشه پیش نمیاد که

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

نه مشاورای مرد اکثرا خودشون لاس میزنن من خودم درگیر این قضیه بودم

اگه متین و مودبه نیازی به عوض کردنش نیست با این حال اگه خودت راحت نیستی عوضش کن چون الان اولویت درسه نه ورودت به جامعه

2823
2791
2779
2792