2777
2789
عنوان

دخترای مجردی که تنها رفتن شهر دیگه زندگی کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 37 پست

پس دانشگاه اهواز چیه؟ دولتی که داره .

از طرفی حق دارند وضعیت اخلاقی خیلی بد هست .

تنها و غریب بیای تهران ، یک شهر بی قانون بی صاحب که چی بشه ؟

کار که خدمتت بگم خبری نیست 

اگر درس خوب بخونی ، دانشگاههای مادر تهران قبول شی ارزش داره و فکر کنم حتما میذارن بیای 

وگرنه واسه کار کردن و.. بیای تهران مفت نمی ارزه

چه رشته ای قبولیش راحت تره؟  چون خوده درس برام اصلا مهم نیس  میخوام به یه بهانه برم اونج ...

شما کنکور بده هر رشته ای اوردی برو عزیزم 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه رشته ای قبولیش راحت تره؟  چون خوده درس برام اصلا مهم نیس  میخوام به یه بهانه برم اونج ...

دلت نمیگیره تنها بری؟

منم دلم میخواد جدا بشم(اگه بابام زندم بزاره😂) ولی وقتی بهش فکر میکنم میبینم تنهایی و دوری از خانواده خیلیی سخته

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
دلت نمیگیره تنها بری؟ منم دلم میخواد جدا بشم(اگه بابام زندم بزاره😂) ولی وقتی بهش فکر میکنم میبینم ...

نه 

دوستام اونجان 

ولی بقول شما حرف رفتنم بزنم زندم نمیذارن😓

من ۵سال تنها زندگی کردم تو شهرستان..۴سال درس خوندم بعدهم استخدام شدم..بهتررریییین روزای عمرم بود..خونوادم هم گیرمیدادن ولی نه زیاد..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
دلت نمیگیره تنها بری؟ منم دلم میخواد جدا بشم(اگه بابام زندم بزاره😂) ولی وقتی بهش فکر میکنم میبینم ...

سختی های خودشو داره ولی باعث شد من مستقل بشم و کلی پیشرفت کنم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
زبان چینی روسی آلمانی فرانسه به نظرم راحت میشه تهران تو بهشتی مثلا قبول شد

میشه در مورد این رشته ها بیشتر توضیح بدی؟ مثلا از کنکور انسانی میشه رفت یا کنکور زبان باید داد؟

یا مُجیبَ المُضطَر اَجِبِ المُضطَرّ بِحَقِّ المُضطَرّ وَ نَحنُ المُضطَرّونَ . 
اگه تجربه ای خودتون دارین یا اطرافیانتون داشتن بهم بگین

صحیحش اینه که دختری به سن شما منطقی با خانواده اش صجبت کنه و شرایطش را بگه

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

عزیزم شما که متاسفانه میگین خانواده ات بهت اجازه ندادن برای تحصیل بری تهران الان هم حتی اجازه نمی دن حرفشو بزنی، قبل اینکه برا دانشگاه برنامه ریزی کنی خب باید راضی شون کنی. اما تلاش خودتو بکن حتما، من هم موقع دانشگاه دیگه از خونه رفتم و مستقل شدم نسبتا، خیلی هم انتخاب درستی بود و باعث شد تبدیل به اون آدمی که خودم دوست دارم بشم، به دور از نگرانی ها و حساسیت خانواده.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
میشه در مورد این رشته ها بیشتر توضیح بدی؟ مثلا از کنکور انسانی میشه رفت یا کنکور زبان باید داد؟

باید کنکور زبان داد. دروس عمومی و زبان انگلیسی.نکتش اینجاست که معمولا با یه رتبه ی به نسبت بالا میشه رشته های مثلا چینی یا روسی قبول شد

یکی از راه حل هایی که به ذهنم می رسه اینه که براشون شرایط خوابگاه های دانشجویی رو کامل توضیح بدین، و اینکه اگر حتی تاخیر داشته باشین به خانواده اطلاع میدن و.... یا بهشون اطمینان بدین بعد اتمام کلاس ها سریع با سرویس میرین خوابگاه و میتونن به شماره ی خوابگاه زنگ بزنن، در نهایت هم اگر از بین خانواده های سنتی و مذهبی همفکر خانوادتون دختر کسی این تجربه رو داشته ازشون بخواین با خانوادتون صحبت کنن و بهشون اطمینان بدن، یا از یک فرد تحصیلکرده ی فامیل مثلا که بقیه قبولش دارن.

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
دانشگاه اشکال نداره تا حدودی البته..ولی موافقِ این نیستم دخترم یا پسرم یه روز به خاطر کار فقط بره یه ...

سنم کم نیس 

بالاخره باید یجایی خود بچه ها هم تصمیم بگیرن 

مگه اینکه دانشگاه قبول شی بری جای دیگه بعدشم خوزستان همیشه کارهای دولتیش کمبود نیرو داره،درس بخون ح ...

ازمون خیلی شرکت میکنم ولی رشته ما رو یه نفر از کل استان میخوان اونم که با سهمیه یه نفر برمیدارن 

همیشه رتبم خوب میشه ولی چه فایده

25 سالمه