2777
2789
عنوان

دخترای مجردی که تنها رفتن شهر دیگه زندگی کردن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1492 بازدید | 37 پست
پس دانشگاه اهواز چیه؟ دولتی که داره . از طرفی حق دارند وضعیت اخلاقی خیلی بد هست . تنها و غریب بیای ...

دوستام اومدن 

همشونم میگن خیلی سخته , اصلا اسون نیست ولی خیلی پیشزفت کردن و به هیچ عنوان نمیخوان برگردن اینجا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمون خیلی شرکت میکنم ولی رشته ما رو یه نفر از کل استان میخوان اونم که با سهمیه یه نفر برمیدارن  ...

نمیتونی وارد اموزش پرورش بشی؟حتما جایی که کار میکنی سابقه بیمه برای خودت جمع کن

خدایا شکرت هزاربار

استارتر عزيزم كلا خوزستاني ها مخصوصا باباهاشون سخت گير هستن 

من قبلا شرايط شما رو داشتم با اين تفاوت كه مامانم هميشه خدا پشتم بود و بابامو راضي ميكرد 

و اينكه من از ١٨ سالگي ديگه اهواز نموندم و رفتم تهران واسه درس 

سعي كن دانشگاه تهران يا شريف بستگي به رشته ات داره قيول بشي كه نتونن نه بيارن كه نري من اون موقع خودم تهران قبول شدم و چون خيلي دانشگاهم خوب بود نتونستن نه بيارن فقط اينجوري ميتوني بري

استارتر عزيزم كلا خوزستاني ها مخصوصا باباهاشون سخت گير هستن  من قبلا شرايط شما رو داشتم با اين ...

من مامانم حساس تره 

اگه به زووووور بابامو راضی کنم مامانم و داداشم نظرشو عوض میکنن 

مخصوصا ک من تو سن ازدواجم فک میکنن اگه برم موقعیتامو از دست میدم 

کاش میشد بدون تحمیل نظر بقیه بتونم تصمیم بگیرم

من مامانم حساس تره  اگه به زووووور بابامو راضی کنم مامانم و داداشم نظرشو عوض میکنن  مخصو ...

اره عزيزم ميدونم خيلي سخته بعضي وقتا ادم دلش ميخواد تنها باشه و تجربه زندگي مستقل رو داشته باشه ولي ديگه پدر مادر هستن و نگران من الان خودم مادر شدم ميگم هيچ كدوم از كارايي كه پدر مادرم كردن و گذاشتن ازشون دور باشم خودم واسه بچم نميتونم همش ادم نگرانه بچه اشع