2821
2789
عنوان

چجوری اخه بهش بگم بوی دهنش واقعا بده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 13128 بازدید | 99 پست

اسی مثل پنجعلی بگو بوووومیاااا

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بنظرم بگو من بهداشت خیلی برام مهمه چون خودم آدم به شدت وسواسیم مخصوصا بهداشت دهان و دندان با هرچی کنار بیام طرفم دهنش بو خر مرده بده کنار نمیام

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به شوخی وقتی خندید بهش بگو مسواک نمیزنی نه؟تاکید میکنم با شوخیو خنده ها وقتی دارین بگو بخند میکنین ؛ ...

این گفته شما درهرصورت طرفو با خاک یکسان میکنه

لعنت به پدرومادر اونی که درخواست دوستی میده اهای نربی خاصیت سایت درخواست نده

اسی برو ناشناس بهش بگو دهنت بو میده

من اصلا موافق نیستم غیرمستقیم بهش بگی عزیزم اینجوری بدتر ناراحت میشه

اگر پارتنرته خیلی راحت و همدلانه و از روی نگرانی بهش بگو مثلا عزیزم یه مدتیه بعضی اوقات حس میکنم دهنت بوی بدی میده میخوای بررسیش کنی ببینی مشکل از چیه؟چون نگران شدم(همه اینا با لحن مهربون)

اگرم ناراحت شد بگو چون خیلی دوستت دارم و برام مهمه تو جامعه مثل همیشه خوب و آراسته باشی بهت اینارو میگما

چون معمولا آدم خودش متوجه نمیشه اگرم منم همچین مشکلی داشتم انتظار دارم بهم بگی

ببین بستگی به لحنت داره لحن خیلی موثره

حتی اگر با خندم بگه بازم نمیشه 😂بنظرم دیگه یسری چیزارو طرف خودش باید بدونه اصلا گفتنی نیست مثل این میمونه طرف تو سن چهل سالگی میره دستشویی ننش میگه خودتو خوب شستی؟ بعضی چیزها واااقعا یکی نباید بگه طرف باید خودش بدونه

ازوجا بفهمیمم دهنمون بومیده؟

وقتی بو میده بینی عادت میکنه نمیفهمه یا باید از کسی بپرسی یا قبلش یه بو دیگه مثل عطر و.. استشمام کنی بعد نفس خودت داخل دستت حالت هااا کردن انجام بدی متوجع شی دهنت بو میده یا خیر در کل دهن بو میگیره مزشم عوض میشه

آزاد استوار همچون سرو ایرانی از انسان متعصب دوری میکنم. ENTJ

رک بهش بگو دهنت بو میده هیچ ایرادی ام نداره راهنمایی کن بهتر شه تو نگی بقال سر کوچه بگه اینایی که م ...

آخه همین جمله و طرز رک گفتن که طرف خورد نشه یا خیلی دلخور نشه رو بلد نیستم 😶 میترسم گند بزنم

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

به شوخی وقتی خندید بهش بگو مسواک نمیزنی نه؟تاکید میکنم با شوخیو خنده ها وقتی دارین بگو بخند میکنین ؛ ...

آخ قربان دهن ات میخوام تحقیر اینا نشه باید خیلی نرم o مظلوم بگم که همین موضوع شده داستان

منم معده و روده م مشکل داره دهنم بو میره بخدا به بهداشت دهان و دندان تا حد خیلی زیاد رسیدگی میکنم

والا خواهر چی بگم منم فکر میکنم شاید بنده خدا مشکله گوارش پیدا کرده باشه شما دکتر رفتی????

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز