2821
2789
عنوان

چجوری اخه بهش بگم بوی دهنش واقعا بده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 13128 بازدید | 99 پست
آره دارم به همین نتیجه میرسم یکمی رک بودن سخته برام

منم برام سخته هنوزم ،ولی خیلی وقتا خجالت کنار گذاشتم

پوسته ی ظاهری چه اهمیت دارد، درونم ویران است عباس معروفی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اگه اون بود راحتمیگفت پس توام پرو باش و بگو مسواک میزنی؟؟

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋-:)....💚 🕊امیدوارم تا عمر دارید دور باشید از ؛چشم های تنگ ،زبان های تلخ ،قلب های سنگ و ذاتهای کثیف.

یه سایتی هست اسمش بومیدیه

شماره طرفو طوش بزن بعد حرفتو بنویس اون وقت با یه هزینه ای که فکر کنم حدودا ۲۵ هزار تومن باشه پیام به صورت ناشناس براش میره

به نام خدا: به شدت به کاربرای (لیلی_آگان ،بانوی سرزنده، و از سارا بپرس علاقه زیادی دارم🚶خیلی وایب خوبی میدن😂*یه اوتاکو هستم با انیمه زنده ام حوصلم سر میره نقاشی میکشم انیمه میبینم یا شکلات میخورم نت باشه روبلاکس پلی میدم یه گیمر روبلاکس حرفه ایم و اینکه اگه الان این متن رو تو زمان نت بین المللی میخونی پاشو بیا بریم روبلاکس سیسی آیدی روبلاکسمم اینهNikitaxcc88و آهای کاربر زن نمای مریض/کاربر مرد دوستی نده شات میگیرم میفرستم برا نینیار.اگه کاری نکرد خودم شرفتو تو سایت به باد میدم(ببخشید خیلی شاکیم🤣) به علت کاربرای زن نما از این به بعد درخواست دوستی کاربرها

یه سایتی هست اسمش بومیدیهشماره طرفو طوش بزن بعد حرفتو بنویس اون وقت با یه هزینه ای که فکر کنم حدودا ...

توش

به نام خدا: به شدت به کاربرای (لیلی_آگان ،بانوی سرزنده، و از سارا بپرس علاقه زیادی دارم🚶خیلی وایب خوبی میدن😂*یه اوتاکو هستم با انیمه زنده ام حوصلم سر میره نقاشی میکشم انیمه میبینم یا شکلات میخورم نت باشه روبلاکس پلی میدم یه گیمر روبلاکس حرفه ایم و اینکه اگه الان این متن رو تو زمان نت بین المللی میخونی پاشو بیا بریم روبلاکس سیسی آیدی روبلاکسمم اینهNikitaxcc88و آهای کاربر زن نمای مریض/کاربر مرد دوستی نده شات میگیرم میفرستم برا نینیار.اگه کاری نکرد خودم شرفتو تو سایت به باد میدم(ببخشید خیلی شاکیم🤣) به علت کاربرای زن نما از این به بعد درخواست دوستی کاربرها

یبار سر حرفو برسون سمت اینکه تابستون داره میشه و بوی عرق و اینا بعد ربطش بده به بوی دهان که چقدر بده ...

من این قرصواستفاده کردم. متاسفانه نتیجه نداشت....خیلی سالهای زیادی بابت این مساله عذاب کشبدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز