2821
2789
عنوان

گفت فعلا شرایط خاستگاری ندارم

469 بازدید | 13 پست

ناراحت شدم واقعیتش نمیدونم چقد دیگ باید صب کنم ۲۲سالمه شش ماهه باهمیم هم وابسته شدم نمیتونم رها کنم😓

خودشم قصدش ازدواجه ولی من موندم تو بلاتکلیفی روم نمیشه بگم من نمیتونم صب کنم بیا منو بگیر

خدایا شکرت   

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم شرایط تورو دارم فقط ما ۳ساله باهمیم... خاستگارخوب بیاد میرم ازین ک ابی گرم نمیشه باین ک اونی ک میخامه ولی چه مبشه کرد زوری ک نمیشه🤕شرایطم بهونس ادمی ک بخاد کوهم جاب جامیکنه🦦

عمرت پای اینجور رابطه ها بلاتکلیف هدر نده یهو به خودت میای میبینی سی سالت شده آقا حالا حالا نیومده بگیرت ات هبچ آخرش میره دختری که مامانش زیر سر گذاشته میگیره

خواستگار خوب داشتی برو

و حاضرم هزار تا مثال برات بزنم پسری که دختری بخواد با هر شرایط که داشته باشه پا پیش میزاره و میاد وقتی اینجور بهانه ها میارن بدون صرفا براش گزینه دوست دختری

نیازی هم نیست بگی پس کی میای من بگیری اون باید هر روز ترس از دست دادن تو داشته باشه

شب که داداشم میاد خونمون

تا صبح با تلفن حرف میزنه

به ۵ تا گفته میگیرمت

به ۴ تا گفته تو راهم

با ۳تا قرار خودکشی گذاشته

با دوتاشون قهره چون دیر جواب میدن

یکیشونم انگار گرفته یه جوری میگفت خونه خواهر شوهرتم

منم هی بلند میشدم فحش میدادم

بزار بخوابیم علاف

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته