2777
2789
عنوان

قرص ضدبارداری دیان

24301 بازدید | 22 پست

سلام خانوما دکتر برای جوشای هورمونی صورت و سینه م قرص دیان تجویز کرده گفته از شب ۵ پریودی بخورم، کیا مصرف کردن و نتیجه گرفتن؟؟ پریود رو نامنظم نمیکنه؟ روش مصرف شما چطور بوده؟؟

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
روش مصرف این قرص برای همه همینه که دکترت گفته. پریود رو هم منظم می‎کنه تازه، نه نامنظم!

اخه من چند سال پیشا یه قرص دیگه برام‌نوشته بودن به اسم اتیسترون خیلی جوشامو عالی درمان کرد و هیچ اثری ازش نبود تا این ماه ولی بدی کا داشت این بود ماهی ۳ بار باهاش پریود میشدم😔 برا همین دیگه اتیسترونو قطع کردم و چند سالیم جوش نداشتم تا این‌ماه که دیدم باز جوش دراوردم رفتم‌دکتر برام‌دیان تجویز کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انیسترون همون دیان نیست؟  اینجور قرصها رو سه ماه بخورید یه ماه استراحت یا شش ماه دو ماه. وگرنه ...

نه اتیسترون کامپاند ایرانیه ارزونه کلا فرق داره من دیانو ورقی ۲۵ تومن‌خریدم آلمانیه، برای من دو ماه نوشته دیان‌رو، من اتیسترون‌رو هم دو ماه مصرف کردم ولی خونریزیمو زیاد کرده بود ماهی ۳ دفعه پریود میشدم

انیسترون همون دیان نیست؟  اینجور قرصها رو سه ماه بخورید یه ماه استراحت یا شش ماه دو ماه. وگرنه ...

منظورتون از داغون شدن چیه؟؟ ترسیدم یکمی😔

منظورتون از داغون شدن چیه؟؟ ترسیدم یکمی😔

تیروییدم مشکل پرکاری پیدا کرد اگزمای شدید سر و سینه پیدا کردم عفونت دائمی کیست سینه( احتمال میدم به خاطر این بود) عصبانیت شدید اضطراب شدید کک و مک سراسر بدن و... ۶ ماهه ول کردم هنوز عوارضش نرفته 

اگه واسه پوستت میخوری یکی دو ماه بیشتر نخور دیدی بدنت زیادی داغ شده ادامه نده. اینم بگم پوستم مثل آینه شده بود روشن و شفاف. سایز سینه هم افزایش داشت

عزیزم میشه راجب جوش و تنبلی تخمدان راهنماییم کنی؟خیلی داغون و افسردم کردن.

چه جوری راهنمایی کنم عزیزم خودمم که نتیجه نگرفتم. جوش دارم خودم. تازه دونه های ریز هم در میاد رو پوستم پر. اونام مال تنبلیه. فقط با دیان خوب شدم که اونم صد تا مرض دیگه آورد‌ 

شما دیان بخور شاید خوب شی، ولی بعد سه ماه حتما قطع کن یه ماه استراحت

افسرده هم نشو جوشه دیگه من کرم پودر میزنم

چه جوری راهنمایی کنم عزیزم خودمم که نتیجه نگرفتم. جوش دارم خودم. تازه دونه های ریز هم در میاد رو پوس ...

چه دونه هایی رو پوستتون هست عزیزم جوشه؟بد دیان چه عوارضی داشت براتون چن مدت استفاده کردی؟

من خودمم راکوتان خوردم ولی نتیجه نگرفتم صورتم قرمز میشد و گرمیگرفتم که اصن برام قابل تحمل نبود دیگه کلافه شدم.