2821
2789
عنوان

مهسا هستم با هم دیگه دعا کنیم🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 28 پست
خدایابه حق بزرگیت استارترهرحاجتی داره هم اکنون بصورت معجزه اسابراورده به خیربفرماشماهم برای شفای برا ...

خیلی ممنونم از دعاتون عزیزم. من هم برای شما دعا میکنمخدای زیبا خدای قدوس برادر زاده ی این عزیز رو به حضورت میارم و از تو میخوام که شفات جاری بشه خداوند این عزیز منتظر عمل دست های توست ازت میخوام که شفای خودت رو بر جسم وجانش بریز قدرت وقوت خودت رو بریز درد هاش رو بردار و سلامتی رو به فراوانی بر ایشان بریز کاری کن هر بدی هر مریضی هر درد هر ضعف ازش برداشته بشه آمین🦋

🦋The lord is my light and my salvation

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همچنین خدای عزیزم باقلبی باز دعا میکنم برای زینب عزیز برای اینکه ای خداوند شخصی نیک طبق اراده ی نیکو ...

عزیییییزم یک دنیا ممنونم برای دعای زیبایی که در حقم کردی💗💗💗

الهی آمین، الهی آمین، الهی آمین🤲

الهی خدا دل شما رو شاد کنه و هر خواسته ای که دارین خدا بهترینشو نصیبتون کنه🤲💙

التماس دعا لطفاً برای حاجتروایی بنده هم دعا کنید خیلی محتاجم 😔

خدای زیبای من دعا میکنم با ایمان به اینکه میشنوی و اجابت میکنی دعا میکنم برای این دوست عزیز که هر ناراحتی هر غم و هرچه که افکارش رو بهم ریخته شکسته بشه و به جاش شفافیت و روشنی بیار خداوند قلبش روآروم کن و در هر مسیر باهاش باش و کمک کن بتونه به راحتی به تمام خواسته هاش از جمله خواسته هایی که ذهنش رو برای مدت طولانی درگیر کرده برسه و بیاد به ما بگه که تو براش کارهای عظیم کردی خداوندم آمین🦋

عزیییییزم یک دنیا ممنونم برای دعای زیبایی که در حقم کردی💗💗💗الهی آمین، الهی آمین، الهی آمین🤲الهی ...

عزیزممم آمین که خبرای خوبی بهمون بدی فقط ایمان داشته باش که از طرف خدا برات انجام میشه🥰🦋

زهرا هستم برات حمد خوندم، دعام کن اگه صلاحه زودتر برگرده

خدای عزیز ومهربونم دعا میکنم برای زهرای عزیز که باهاش ملاقات کنی وهر چیزی که ذهنش رو بهم ریخته رو برداری دعا میکنم اگر اراده ی تو در این هست شخصی که در ذهن و دل زهرا هست برگرده ازت میخوام راه هاش رو روشن کنی و در هر قدم باهاش باشی من ایمان دارم که تو او را از غم ها خواهی رهانید ایمان دارم نقشه هات برای زهرا سعادتمندی هست پس نقشه ها ی تو اجرا بشه آنچه که بهش سعادت خوشبختی آرامش و شفافیت میبخشه آنچه که حقیقی و درسته در مسیرش قرار بگیره خدای عزیزم زهرای عزیز رو در آغوش بگیر آمین🦋

جانان رتبه دو رقمی کنکور

دعا میکنم خداوند با ایمان با قلبی باز برای جانان عزیز که زحماتی که برای درسش کشیده هدر نرود بلکه طبق خواست و اراده ی نیکوی تو با بهترین رتبه بهترین دانشگاه وبهترین رشته قبول بشه وبیاد به ما بگه وما هم در شادی او شریک بشیم دعا میکنم دست کمک کننده ی تو بیاد و جانان عزیز روسربلند کنه وباشد که هر اشکی برای اون اشک شوق و شادی از دیدن رتبه ی دو رقمی کنکورش باشه😍👌 بنام تو ای زیباترین خداوندم آمین🦋

خدای عزیز ومهربونم دعا میکنم برای زهرای عزیز که باهاش ملاقات کنی وهر چیزی که ذهنش رو بهم ریخته رو بر ...

خدا به قلب و روح و جسمت آرامش بده که همیشه همینجور مهربون و خیرخواه بمونی آمین

دعا میکنم خداوند با ایمان با قلبی باز برای جانان عزیز که زحماتی که برای درسش کشیده هدر نرود بلکه طبق ...

🥲❤️ قربونت عزیزم

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

التماس دعا

نگار

دعا کن زودتر حاجت روا شم خیلی وقته منتظرم🙏🏻

چهل نفر برات دعا کنن حاجت روا میشی برای حاجتم دعا کنین خیلی وقته منتظرم و بلاتکلیفم دعا کنین به خواسته ام برسم ممنونم

التماس دعا نگاردعا کن زودتر حاجت روا شم خیلی وقته منتظرم🙏🏻

حتمااا عزیزم🥰🤍 خدای زیبا خدای عزیزم دعا میکنم برای دوست عزیز نگار که به زودی آنچه که منتظرش هست طبق اراده ی تو انجام بشه خداوندا ما میدونم کسانی که منتظر تو هستن شرمنده نمیشن ایمان داریم دست نجات دهنده ی تو از راه میرسه و نگار عزیز رو بلند میکنه آمین🦋

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز