2821
2789
عنوان

مهسا هستم با هم دیگه دعا کنیم🥰

1498 بازدید | 28 پست

خدای زیبا خدای عزیزم خدای من🫠🦋ازت میخوام که همه ی اون هایی که به تو پناه میارن رو امید ببخشی

قلبشون رو آروم کنی، ذهنشون رو روشن کنی و اندیشه های زیبا بهشون بدی زیباااا مثل خودت عزیزم🦋ازت میخوام که هر فکری که اذیتشون میکنه رو از ذهنشون برداری🤍هر نگرانی و دلهره هر بار منفی هر باری که ای خداوندم سنگینی میکنه بر دلهاشون هر بار گران رو تو بردار و به جاش آرامش ببخش آرامشی از جنس خودت ما میدونیم که در هر سختی تو با ما هستی تو مارو ترک نمیکنی ما رو ترد نمیکنی بلکه در هر قدم با ما هستی

حتی اگر بی وفا بشیم تو وفادار خواهی ماند حتی اگر فراموش کنیم تو فراموش نخواهی کرد ما میدونیم که غم ها ودرد های ما رو فراموش نخواهی کرد ما میدونیم اشک های مارو میبینی ما میدونیم امید ها و آرزو های ما پیش توجاش امنه ما امیدواریم و ایمان داریم که تو به دل های شکسته نزدیکی و اون ها رونجات میدی آمین🥰🥰

عزیزانم مهسا هستم اگر دوست دارید اسم هاتون رو بگید هر روز برای یک نفرتون همینجا دعا کنم🫠🦋

🦋The lord is my light and my salvation

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جانان

رتبه دو رقمی کنکور

در حال ساختن یه دختر موفق🩷💐...#Feminist🤵🏻♀️🤍... بزرگترین دشمن زنها، زنهای نادانند🍷... به دلیل زیاد شدن کاربر زننما ، درخواست دوستی هیچکس رو قبول نمیکنم 🙂↔️🪼...خیلی جاها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه🙂🤝🏻... همیشه نظراتتون رو یا جواب میدم یا لایک میکنم اگر هیچکدوم رو انجام ندادم بدون ارزش بحث کردن نداشتی 🌝✨

مهدیهدعا کن برگرده مرسی ❤️

خدای عزیز و پر جلال دعا میکنم برای مهدیه ی عزیز آنچه که باعث شده فکرش درگیر بشه آنچه که باعث ناراحتیش شده بردار و مهیا کنکه کسی که اون روترک کرده به زودی برگرده و قلب مهدیه از شادی پر بشه و چشم هاش از ذوق بدرخشه و هر اشکی تبدیل به خوشحالی بشه دعا میکنم اراده ی تو بر ایشان قرار بگیره که اراده ی توبی شک نیکوترین اراده هاست آمین🦋

زهرادعا کن آزمایش بارداریم مثبت باشه و پسر بشه بچم😘

خداوندم همچنین دعا میکنم برای زهرای عزیز میدونم که تو میشنوی دعا میکنم به زودی فرزند زیبایی بهش بدی و خوشحالی رومهمون قلبش کنی خداوندم زهرا میدونه دختر یا پسر فرقی نداره بلکه هر دوهدیه ی زیبای توهستند اما از تو میخوام که طبق دلخواسته اش فرزندش یه پسر زیبا،سالم وسلامت باشه آمین🦋

فاطمه هستم دعا کن تا آخر ماه به خواستم آخه خیلی وقته منتظرم منم براتون دعا کردم

خدای قشنگم دعا میکنم با ایمان ومیطلبم برای فاطمه ی عزیز که منتظر عمل دست های توست به زودی قلبش تا آخر این ماه از شادی لبریز بشه من ایمان دارم که توبرای فاطمه کارهای عظیم خواهی کرد آمین🦋

برای ازدواجم لطفا دعا کنید، زینب ۳۶ ساله هستم💗

همچنین خدای عزیزم باقلبی باز دعا میکنم برای زینب عزیز برای اینکه ای خداوند شخصی نیک طبق اراده ی نیکوی تو به زندگیش بیاد وباهم ازدواج کنن شخصی که زینب رو خیلی دوست داره و لایقش هست ایمان دارم خدای زیبا که خواسته های تو برای زینب نیکوست پس طبق خواست و اراده ی خودت مردی نیک در مسیرش قرار بده آمین🦋

عزیزم برا منم دعا کن مرسی

خدای زیبا دعا میکنم برای این عزیز که هر بدی در زندگیش شکسته بشه هرچه که از تو نیست شکسته بشه و آرامی تو زندگیش رو در بر بگیره هر آرزوی نیکی داره هر هدفی داره حتی اگر سخت ونشدنی براش به انجام برسه من ایمان دارم که برای تو سخت ونشدنی نیست آمین🦋

2823
2791
2779
2792