2777
2789
عنوان

من کی ام اون کیه تو کیی😏😏😏

3073 بازدید | 278 پست

روی صحبتم با همه خانمای مارپل سایته، شما اگه احساس زیرکی میکنید زندگی خودتونو جمع کنید که هی نیاید اینجا آه و ناله سر بدید برای چیزای بی ارزش و چیپ و حال به هم زن که ای وای مادرشوهرم فلانه و خواهر شوهرم اینو گفت و جاریم بهمان و شوهرم ... منکر اینکه این مسائل تو زندگی هست نمیشم ولی دیدتون بهش، عکس العملتون و حرف زدنتون راجبش اغلب حالمو از هم جنسام به هم میزنه، تو زندگی شخصیتون اغلب یه مشت زن سطح پایینید اینجا محلی شده برای اینکه این حسو به خودتون بدید که کسی هستید، وای که چقدر اعصاب خورد کنه وقتی به این فکر میکنم شما مادرید و نسل آینده جامعمون بیشتر از همه از شما تاثیر میپذیره.

اینجا حسادت زنانه خاله زنکی و عقده گشایی بیداد میکنه من که مدت کمیه عضوم و کسیو نمیشناسم این تاپیکا تو خاطرم مونده:  

هارلی کویین تاپیک فان زده بود استقبال شد یه سریا انگار ایشون خواهر شوهرشونه چنان زورشون اومد که اگه مجازی نبود از حسادت چشاشو در میاوردن،فازشون چیه واقعا؟! 

یه خانم معلمی تاپیک زدن بیاید دخترامونو جوری تربیت کنیم در آینده حقوقشونو بشناسن اصلا نزاشتن کلامش تموم بشه سیل نقد و توهین سرازیر شد طفلک لابد نمیدونست مادرای اینجا همه چیز تمومن و خودشون بهترین الگو برا دختراشونن! مادرایی که حتی بالای دو خط متنو نمیتونن بخونن!!

یه سریا مثل ثمین تاپیک زدن درمورد حقوق خانما حرفای خوبی زده شد امیدا زیاد شد به این که بله! ما هم کم آدم فهمیده نداریم اومدن گفتن تو فلانی نیستی که با کاربری فلان بهمانو گفتی!؟ خو که چی!نه واقعا که چی!؟

فیلسوفیا (اگه اشتباه نکنم) تاپیک معرفی کتاب داشت بگذریم از کتابایی که اسم برده میشد که بعضیا در حد مجلات زرد ایرانی بودن ولی بنظر نمیرسید کسی تو اون تاپیک برای آشنایی با کتاب اومده باشه اغلب بودن که ثابت کنن کتاب هم خوندن!

...

اشتباه شما نیستا چون شما کلا از اووول اشتباهی بودید،تقصیر شما که نیست،اشتباه از کساییه که فکر میکنن میتونن با حرف حساب و بحث آزاد سطح تفکر یه عده خانم تک بعدیِ خلاصه شده در مسائل زناشویی رو (که تو اونم موفق نیستن) بالا ببرن ، چه خیال باطلی ، تنها راهکار اینه با بولدیزر رفت رو این فرهنگ سخیف، لهش کرد و یه فرهنگ نو ساخت

خداروشکر متنم طولانیه اونایی که بالای دو خط خوندن در توانشون نیست از اول انصراف میدن خاطرمونو با کلام تهوع آورشون آزرده نمیکنن

تشکر میکنم از انگشتت که توانایی این همه کلمه تایپ کردنو داشته☝️😎🌹🌹🌹

من😎😎👉🏻😎آری من😎از تكنولوژي خواهشمندم 🙏🏻سرعت پيشرفتشو با  سرعت جيب من 😎👉🏻😎هماهنگ كنه🤨🤨🤨🤨باتشكر😎🧐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبول دارم

اونوقت کاربری که همه افتخارش زاییدنشه و انقدری شعور نداره که جواب کامنتایی که براش میذارنو بده میشه شاخ نی نی سایت

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

اره اکثرا هم همه چیزها رو میدونن !!! من یه تاپیک زدم برای کمک در مورد اقامت  چند روز برای یه خانم محترم که میخواد برای درمان بیاد تهران و سراغ یه مکان  یا جای مناسبی گرفتم که اگه کسی میدونه بیاد راهنمایی کنه که بهتره برای این چند روز .. خوب طبعا منتظر بودم از مکانهایی مثل  هتل و پانسیون و اقامتگاه بانوان نامبرده بشه و راهنمایی بشم  ولی مشخصه که ما اصلا کسی که ساکن تهران باشه نداریم . و نظرات چند نفر اصلا برام جالب نبود متاسفانه .. بهر حال ما ادعاهامون زیاده ولی در جوهر وجود خیلی  کمبودها داریم