2777
2789
عنوان

دلم براتون میتنگه😣😕

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 48 پست

بای بای

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
برو اوردم 😁

مرسی مرسی😂

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم موفق باشی😍

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
امیدوارم این رفتن, برات اغاز موفقیت باشه و امتحاناتت رو عالی بدی.

مرررسی عزیزم ازین دعای قشنگت😘😘

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          
عزیزم موفق باشی😍

فدات بشم😘

از استرس گریه میکنمااااا ولی باز یا خابم یا اینجا پلاااااس دعاکن براامممم

یه تصمیم جدی بگیر و یه جا ثبتش کن. یه هدف داری که باید بهش برسی. امیدوارم موفق ترین باشی دوستم. حتما برات دعا میکنم😘😘

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
آی عزیزممم،چه قری میدی،،نرودلننگ قردادنات میشیممم

عشقم اگه نرم گند میزنم به امتحانا اونوقت باید تو قبر قر بدم😂😂

فدات بشم😘

نشی که حیفی

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
میخوای الان دمپایی رو امتحان کنم.🤔

نه مرسی الان شرایط لهیدن رو ندارم😂

عشقم اگه نرم گند میزنم به امتحانا اونوقت باید تو قبر قر بدم😂😂

عه وادخترزبونتوگازبگیررخدانکنه باشه اگه درس داری بروایشالاموفق باشی عزیزمممم

یه پسردارم شاه نداره ازخوشگلی تا نداره 
نشی که حیفی

😂😁😘😘😍

عه وادخترزبونتوگازبگیررخدانکنه باشه اگه درس داری بروایشالاموفق باشی عزیزمممم

چش چش گاز گرفتم ببین😛

مرسی عزیزدلم😘

ای شیطوووون 😂

😁😁😁