2777
2789
عنوان

دلم براتون میتنگه😣😕

401 بازدید | 48 پست

میخوام واسه یه مدت طولانی برم

دلم واستون تنگ میشه

واسه اونایی که دعوا کردم باهاشون حتی😂

واس تاپیکای سرکاری😑

مچ‌گیری بچه ها😈

عکسبازیا😂

تاپیکای در راستای فلان تاپیک...😡

نه اشتبا شد دلم واس این یکی تنگ نمیشه😒

واسه خب خب گفتنامون😂

امیدوارم وقتی برمیگردم نی نی سایت یکم درست شده باشه اوضاش

دعا کنید امتحانامم بخیر بگذرونم

مرسی😘

پ.ن:اگه دیدین تا هفته ی آینده اومدم با دمپایی ابری خیس بزنیدم بی زحمت😂

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو قری جون😁 

اااا خو تو الان باید بگی بی من نروووو

بی تو هرگز😂

وقتي يكي رو صدا ميكنيد،وقتي ميگه بله؟،بعدش نگيد هيچي😐                                                               بعدش نگيد هيچي😑                                           بعدش نگيد هيچي لعنتيا😤😩                                               باردار نيز نيستم😁🙌🏻          

میخوای الان دمپایی رو امتحان کنم.🤔

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
کجا میخوای بری؟؟؟؟

یکم به زندگیم برسم

به سلامت بری برگردی 

😘😘

شایدم مردم برنگشتم حلالم کنید😣

اااا خو تو الان باید بگی بی من نروووو بی تو هرگز😂

نرو توتی جون.نرو رفتی زود برنگرد بگن ملتو اوسکول کرد😄

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"