2777
2789
عنوان

کسی بوده مادرش اینجوری باشه?

325 بازدید | 25 پست

تا حالا شده حس کنید مادرتون بین شما و خواهر برادراتون فرق میزاره?از نظر مالی منظورم نیستا

ازین نظر ک کارهای خوب شما در نظرش ارزش زیادی نداشته باشه اما کوچکترین نکته منفی رو پررنگ ببینه و بعدش خیلی زود ناراحت بشه ازتون و از بقیه خواهربرادرتون رو برعکس?            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادراازبچه های صبورشون بیشترتوقع دارن وچون فکرمیکننداینازیادی می فهمن وصبورن بیشترازهمه ازشون توقع دارن وکمترازشون قدردانی میکنیددرست مثل من بیچاره 😭

خدایا مواظب عزیزان من باش آمین 🙏
مادر من اينجوريه ينى قبلنا درك نميكردم تا اينكه گفت تو بين بچه هام از همه عاقلترى برا همين انتظار ند ...

جالبه مامان همینم نمیگه.در صورتیکه تعریف از خود نباشه کل فامیل شوهرم رو حرفم حساب میکنن.یعنی دختر بی منطقی نیستم اصلا.خیلی هم به مامانم علاقه دارم

بله مامان من همیشه اینطور بود

منو له کرد تو اون زندگی تا بقیه بتونن راحت زندگی کنن

مخصوصا بین منو خواهر بزرگم

الان دستاوردشو روی خواهر بزرگم داره میبینه ابله ب تمام معنا شده مامانمو میزنه روانی ولی میبینه من بی چشم داشت دوستشون دارم عذاب وجدان گرفته

بگم چکارا کردن با من چ کردن برام عزا میگیرین !!