الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادربزرگم همیشه میگه ماه رمضان بدون نماز.. مثل نمازی میمونه که وضو نداری
پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
تا اذان گفت زود بخون؛خودتو ملزم کن به نماز اول وقت اینطوری خود به خود نمازاتم کا مل میشه...خوندن نمازتو عقب ننداز که سخت میشه خوندنش
هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند. پیامبر اکرم هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود. پیامبراکرم نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم
فقط خودت ميتوني اينو براي خودت عادت كني...از خدا بخواه كمكت كنه،صداي اذان رو شنيدي تمام دغدغه ات صحبت با خدا باشه...انقدر سبك و آروم ميشي كه دلت ميخواد هر لحظه صداي اذان رو بشنوي و بري پيشش و باهاش صحبت كني...