بگو سیر خوردی .گفت نه بگو پس چی خوردی دهنت یه بوی خاصی میده .اگر تایم ظهر میبینیش .بگو مگه معده ت خالیه .دهنت بو میده ..بگو منم معده م خالی بودنی دهنم بو میده
.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اره عزیزم میدونم واقعا اینقدر عادیه که عجیب بنظر میرسه اما اگه کمی تو حرف زدن خجالتی باشی مثل من و ممکنه طرف رو ناراحت کنی چون موضوع خجالت اوریه دیگه میبینی که نمیشه صریح گفت به یارو میرنجه