2821
2789

بگو سیر خوردی .گفت نه بگو پس چی خوردی دهنت یه بوی خاصی میده .اگر تایم ظهر میبینیش .بگو مگه معده ت خالیه .دهنت بو میده ..بگو منم معده م خالی بودنی دهنم بو میده

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بطور غیر مستقیم باید بگی

اگه مستقیم بگی ناراحت میشه و حس بدی بهش منتقل میشه چون احتمالا خودش متوجه این بو نیس

براش مثال بزن و اینا

با پیشنهاد بده آدامس بخوریم یا اینجور چیزا

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

خوشبوکننده دهان بگیر جلوش دربیار

مثلا بی هوا بنداز دهنت

بعد بگو ای وای ببخشید تعارف نکردم

تو هم بردار خیلی خوبه من باید هر روز استفاده کنم

بعد بده بهش اگر ری اکشنش مثبت بود بگو من زیاد دارم

این مال تو😁

اگه میخوای هیچوقت صدای شکستن قلبتو نشنوی، هیچوقت به به  کسی  اعتماد صد درصد نکن، همه چیز از همه کس برمیاد آدما عوض میشن...😪🌹
بگو سیر خوردی .گفت نه بگو پس چی خوردی دهنت یه بوی خاصی میده .اگر تایم ظهر میبینیش .بگو مگه معده ت خا ...

کاش خجالت نکشم و همین حرفارو بزنم دیگه خسته شدم

واقعا خوب گفتی میگم معدت نکنه خالیه یه بویی میده

خدا رو شکر در هر حالی در هر شرایطی 💞

خیلی مستقیم عزیزم بهش میگی دهنت بود میده 😐چه چیزای عجیبی میپرسید

اره عزیزم میدونم واقعا اینقدر عادیه که عجیب بنظر میرسه اما اگه کمی تو حرف زدن خجالتی باشی مثل من و ممکنه طرف رو ناراحت کنی چون موضوع خجالت اوریه دیگه میبینی که نمیشه صریح گفت به یارو میرنجه

بطور غیر مستقیم باید بگیاگه مستقیم بگی ناراحت میشه و حس بدی بهش منتقل میشه چون احتمالا خودش متوجه ای ...

اره بخدا منم دردم اینه مستقیم به هرکی بگی دهنت بوی بد میده طرف شرمگین میشه و خیلی زشته همش دنبال لفافه گویی هستم اما بفهمه دیگه 🥲

خوشبوکننده دهان بگیر جلوش دربیار مثلا بی هوا بنداز دهنت بعد بگو ای وای ببخشید تعارف نکردم تو هم بردا ...

وااااا یه لحظه خودمو تصور کردم که دیگه زیاده روی میکنم و مستقیم میگم بیا دهنت بو میده این مال تو که دهنت بو میده 🫠😁

بگو خدایی نکرده پیشی تو شکمت مرده؟ 😱

اگه پرسید وا چرا مگه دهنم بو میده میگم نه بابا چون طرفدار حقوق پیشی ها و حیوون ها هستم میپرسم 😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز