2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حمیدرضا مفرد

کرامت الله ترابی

فرزان رضایی خودم این سه تا مد نظرمه بیشتر رضایی

یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش...... سرگرم خودت، عاشق احوال خودت باش....... یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری ......راضی به همین چند قلم مال خودت باش .در جستوجوی کشف روان 😁😍 عشق آلمان و فرانکفورت 🫠 کراشم داستایوفسکی ✨

ببین. باید خودت تحقیق کنی. شنیدم دکتر بابک نیکومرام . دکتر علی بصام. دکتر صمدی زاده. کتر شهرام یا شهریار نظری فکرکنم. اینا. طبیعی با فرم دهی خوب عمل میکنن

ممکنه یکی بهت بگه من فلان دکتر عمل کردم حتی معروف. خیلی هم راضی هستم . وی تو ببینیش اصلا سیککار پزشک خوشت نیاد. یا ازبینی اون شخصی که از عملش راضی هست خوشت بیاد. اونها چون بینی بدارم طبیعی داشتن. وقتی عمل میکنن در مقایسه با بینی قبلی اشون از تغییر چهره اشون راضی هستن. دلیل نمیشه من یا شما. چون اون خوشش میاد سبککار پزشکش مورد پسند ما باشه . شده خیلی ها میگن ما ازبینی امون راضی هستیم ولی من واقعا بکی اینجوری نوکبینی. قد بینی قوس بینی. سوراخ های بینی امرو این شکلی دربیاره ديوونه میشم. بدممیاد

پس ریسکه وباید تحقیق کنی خیلی زیاد

2825
2823
2791
2779
2792