2777
2789
برای قارچ تاثیر داره؟ آخه میگن برای باکتریاییه

نه منم قارچ دارم هر ماه باید آنتی بیوتیک خورد چون عفونت اسپرم رو ضعیف میکنه شوهر من خورد تو آزمایش بعدی عفونت نداشت

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
دکتر گفت بادارو رفع نمیشه کم تحرکی  اسپرم شوهرم ولی من زیاد به حرفاش اعتماد نداشتم میگفت برو آی ...

آره مگه ممکن با دارو حل نشه یکی از آشناهای ماهم همین مشکل رو داره داره دوا درمون میشه هردفه نتیجه بهتری میگیره حتما برو یه مرکز ناباروری یا متخصص خوب ب حرف یه دکتر گوش نکن

💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره مگه ممکن با دارو حل نشه یکی از آشناهای ماهم همین مشکل رو داره داره دوا درمون میشه هردفه نتیجه به ...

خی ناراحتم میترسم بچه دار نشیم یا خیلی زمان ببره خونمون خیلی سوت و کوره  با یه آهنگ غمگین همش گریه میکنم

خدایا کمکم کن دلم میخواد دستاشو بگیرم نی نی میخوام یه,ساله منتظرم خدایه مهربون نامیدم نکن
خی ناراحتم میترسم بچه دار نشیم یا خیلی زمان ببره خونمون خیلی سوت و کوره  با یه آهنگ غمگین همش گ ...

اول اینکه این ناامیدی قشنگ نیس ب گفته خودت هنو سنی نداری و زوده واسه این حرفا و ناامیدی و اینکه استرس بدترین مانع واسه بارداری هست سعی کن این استرس و ترس رو از خودت دور کنی 

💝
برای قارچ تاثیر داره؟ آخه میگن برای باکتریاییه

عزیزم لاکتوواژ چرا استفاده نمیکنی معجزه میکنه مت خودم هم زخم داشتم هم عفونت و قارچ بعد زایمانم انقد بود که نمیتونستم وایستم اول لاکتوواژو تو همین نی نی سایت یه خانومی بهم معرفی کرد خداخیرش بده عالی بود بعد اونم زاج سفید استفاده کردم اونم خیلی عالی بود معجزه کردن جفتشون...زاج سفیدم باید از عطاریا تهیه کنی...لاکتوواژ از داروخونه ها

ن والا شوهرم واریکوسل داره این چیزا فایده نداره

شوهرم کم کاری تیرویید داشت.

ظرف یک ماه شمارش اسپرمها از ۲۰ به صفر رسید.

بعد از مصرف قرصهای تیرویید و چربی

شمارش اسپرم به عدد ۱۸.۵ رسید.

قرصهای ویتامین Aو Eو b و C و زینک رو استفاده می‌کنه.

مخلوط پیاز و عسل رو هر شب میخوره.

هر روز یک مشت کشمش

هر روز یک عدد موز

و صبحانه های فاقد لبنیات میخوره.

تا ببینیم چی میشه

برای تولد نوزاد می‌خواهیم اقدام کنیم.

انشاالله که اول سالم باشه

بعد اگه خدا صلاح دونست پسر باشه.

بچه اولمون هم دختره.

خدا رو شکر به خاطر همه چیز.

عزیزم پنج بسته قرص مترونیدازول شیش ساعتی یکبار خودتو شوهرت بخورین منم هر ماه دکتر اینو به خودمو شوهر ...

عزیزم این قرص رو تو دوره اقدام هم میشه خورد یعنی اثر اسپرم رو از بین نمیبره؟