2789

شوهرم صبحا خیلی زود بیدار میشه سحر خیزه همیشه

و یکی از نق هایی که میزنه بخاطر اینه که من بیدار نمیشم برا صبحانه اماده کنم و خونه مادرش نزدیکه میره اونجا صبحانه میخوره و میره سرکارش

یکی دوبارم با خانوادش مشکل پیدا کردم این موضوع رو بیان کردن که تو حتی یه صبحانه نمیدی به شوهرت

ولی برای ناهار و شام اینا بی حال نیستم درست میکنم حتی بیشتر اوقات برادرشوهر مجردمم میاد خونه ما میخوره

نمیدونم چیکار کنم صبحا بیدار شم صبحانه بدم شوهرم..

اینم بچه کوچیک دارم و در طول شب بی خوابی زیاد دارم

صبحانه نمیدم بهش ، خودش پا میشه ی چیزی میخوره

نمیتونم ب خاطر اقا کله سحر پاشم کار خاصی هم ک نمیخاد بکنه

خودش انجام میده ، اوایل غر میزد ولی دیگه عادت کرد

ولی ناهار و شام و عصرونه مفصل درست میکنم

من هر روز قبل شوهرم بیدار میشم ولی توی خونه صبحونه نمیخوره فقط بدرقه اش میکنم بعد اگر کاری نداشته باشم دوباره میرم میخوابم کارداشته باشم هم به کارام میرسم

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درست نکنم خون به پا میکنه برای همین بیدار میشم...

ولی واقعا حسرت ی خواب حسابی مونده تو دلم...

از صبح نا شب توی خونه کار کن، درس بخون و...

شبم که میاد اقا باید نیازش رفع بشه، صبحم خورشید در میومده باید بیدار شم براش ثبحانه حاضر کنم خودشم ختما باید غذای گرم باشه...

اون روز بهش گفتم اگر میرفتم صیغه ی یکی میشدم از این ژندگی با تو خوشبخت تر بودم، لاقل ی عالکه بهم پول میداد، تو هم فقیری هم زبونت یک متره...

خسته شدم واقعا

آدم باید با برنامه زندگی کنه

زندگی قانون و مقرارت داره

من دوس دارم قبلش پاشم اول به خودم برسم

صبحانه آماده کنم

بدرقه کنم بعد به بقیه کارام برسم ناهار و مطالعه و بچه و تمیز کردن و خونه ....

این ما بین اگر هم دلم بخواد یه چرت یه ربعی بزنم

چون من بیش از حد پر انرژیم و زیاد خوابیدنو ندوس😍

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

چقد لوسه یه نون و پنیر از یخچال نمیتونه دربیتره بخوره ینی.نهایت یه زیر گازو روشن کنه چای بخوره

نه متاسفانه متاسفانه مادرش اینا رو طوری بار آورده که توی خونه کار نمیکنن حتی چای هم نمیتونه دم کنه...صبحانه هم حتما حتما باید تخم مرغ یا لوبیا و عدسی و چیزای گرم باشه

آدم باید با برنامه زندگی کنه زندگی قانون و مقرارت داره من دوس دارم قبلش پاشم اول به خودم برسم صبحانه ...

عزیزم منم تا حد زیادی زندگیم سر برنامست و خودم از بی برنامگی و شلختگی بیزارم اما دوتا پسر بچه دارم گاهی هرکاریم کنم طبق برنامه پیش نمیره کارم شبا هم تا صبح چندین بارررر بیدار میشم روی بچه ها پتو میندازم یا پسر بزرگمو میبرم جیش کنه و ... همین باعث میشه صبحا انقدر سرحال نباشم بخصوص اگه توی دوره پی ام اس و پریود باشم😢😢😢

من درست نکنم خون به پا میکنه برای همین بیدار میشم... ولی واقعا حسرت ی خواب حسابی مونده تو دلم... از ...

والا منم با کلی دعوا و جر و بحث تازه موفق شدم یادش بدم حداقل یکم توی پهن کردن و جمع کردن سفره کمک کنه..چون متاسفانه مادرش خیلی بد بارشون اوردهو کار خونه رو فقط و فقط وظیفه زن میدونن