2821
2789
عنوان

با خواستگارم راجب چیا حرف بزنم

189 بازدید | 8 پست

خانما دخترا راهنمایی کنید من اصلا نمیدونم چیا بگم چجوری رفتار کنم که حداقل این یکی نپره دیگه 🤣نمیدونم چه مرضی دارم میپرونم نمیتونم خوب صحبت کنم یهو وسط بحث قفل میکنم

مثلا چیا بگم چه سوالایی بپرسم چجوری رفتار کنم

کاربری ۴ سالمو ترکوندن ۲۰۲۶ با ترکیدن کاربریم شروع شد عاشق سفر و طبیعت و جنگل و بارون وووو دریااااا 🐋تو نی نی سایت ارزش آدما به سال عضویت شون هست 🥲🤣عاشق پرنده هام خصوصا قو🦢هنوزم قاصدک دیدم آرزو میکنم 🏵هنوزم بارون میاد آرزو میکنم 🌧هنوزم هواپیما رد میشه تا محو شدنش بهش زل میزنم ✈تسلیم نمیشم چون یه قهرمان تو بهشت دارم ☄مامانی همیشه به یادتم میدونم همراهمی همیشه وجودتو حس میکنم 🌬فک میکردم بدون اون نمیشه ولی شد خودم خودمو نجات دادم نه یارر🌞داداشم زندگی منن خدا بهشون عمر طولانی بده⭐درسته بچه آخرم ولی میخوام اول از زودتر بمیرم🙃

کارش

درامدش

اعتقاداتش

اولویتاش

رفیق بازه یا نه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کارشدرامدشاعتقاداتشاولویتاشرفیق بازه یا نه

ببین مثلا الان قراره چن روز با هم حرف بزنیم ببینیم کنار میاییم یا نه راجب درآمد پرسیدن یجوری نیست

کاربری ۴ سالمو ترکوندن ۲۰۲۶ با ترکیدن کاربریم شروع شد عاشق سفر و طبیعت و جنگل و بارون وووو دریااااا 🐋تو نی نی سایت ارزش آدما به سال عضویت شون هست 🥲🤣عاشق پرنده هام خصوصا قو🦢هنوزم قاصدک دیدم آرزو میکنم 🏵هنوزم بارون میاد آرزو میکنم 🌧هنوزم هواپیما رد میشه تا محو شدنش بهش زل میزنم ✈تسلیم نمیشم چون یه قهرمان تو بهشت دارم ☄مامانی همیشه به یادتم میدونم همراهمی همیشه وجودتو حس میکنم 🌬فک میکردم بدون اون نمیشه ولی شد خودم خودمو نجات دادم نه یارر🌞داداشم زندگی منن خدا بهشون عمر طولانی بده⭐درسته بچه آخرم ولی میخوام اول از زودتر بمیرم🙃

سوالای مهم بپرسالکی از در و دیوار حرف نزن

دقیقا منم نمیخوام از در و دیوار حرف بزنم ظاهرش که خوبه میخوام ببینم شخصیت اش چجوریه

و چه سوالایی بپرسم که یجورایی به شخصیت اش پی ببرم

بگو شما چند تا بچه دوست دارید 😂

نهههه 🤣🤣

ببین مثلا الان قراره چن روز با هم حرف بزنیم ببینیم کنار میاییم یا نه راجب درآمد پرسیدن یجوری نیست

نه اتفاقا مهمه

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز