2821
2789
عنوان

ترمیم شیدینگ لب

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 53 پست
میتونه بزنه ولی همیشه رنگ لبش در حالت بی ارایش اینه و هیچوقت رنگ لب طبیعیش رو نمیبینه

شیدینگ پاک میشه سریع مثل ابرو نیست.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منو نخورید ولی چرا هر قسمت از صورت خانوما هزاران دنگ و فنگ داره ؟بعد جالبه برای همه شون هم یک وسیله ...

الان آقایون هم انجام میدن از کاشت مژه و ابرو تا تزریقات صورت و لب و گونه و چونه و شیدینگ لب و تاتو ابرو..... تا به آخر

زن و مرد نداره کسی علاقه به تغییر داره میره انجام میده

اگه تهران هستید آدرس بدید من از درد و تبخال زدن میترسم کلا آستانه دردم پایینه و بعد ربختن رنگ اگه کم ...

تهران نیستم عزیزم

تبخال که قرص خوردم خداروشکر تبخال نزدم..درد هم بی حسی قوی بگین براتون بزنن

نه معمولا همیشه دفعه ی اول بعد ریختن رنگش کمرنگه..

فرزند ایران و جان فدای میهن💚🤍♥️

تهران نیستم عزیزمتبخال که قرص خوردم خداروشکر تبخال نزدم..درد هم بی حسی قوی بگین براتون بزنن نه معمول ...

مبارکتون باشه خوشگلی جدیدتون

اتفاقا من تو پیج دکتر مون که کاناداست دیدم خیلی تبلیغ میکرد میگفت باعث تحریک لب و جوانسازی میشه خودش دوبار با فاصله دوسال فکر کنم زده بود

فقط روی مواد اصولی تاکید داشت

لبهام خیلی بیرنگ ه بخاطر همين دوست داشتم انجام بدم فقط از اونجایی که وسواس دارم اینقدر روی کارهای تهاجمی مثل تاتو و آرایش دائمی اينقدر فکر میکنم که کلا یادم میره

امیدوارم ی جای خوب پیدا کنم برم

مبارکتون باشه خوشگلی جدیدتون اتفاقا من تو پیج دکتر مون که کاناداست دیدم خیلی تبلیغ میکرد میگفت باعث ...

مرسی عزیزم🧡

من اطرافیانم هر کیو دیدم واقعا لب هاشون قشنگ شده و راضی بودن

من فقط رنگشو دوست ندارم وگرنه لب هام الان نسبت به قبل خیلی قشنگتر شدن و روح داده به صورتم که امیدوارم بعد ترمیم رنگ دلخواهم بشه

و اینکه بله حتما تحقیق کنین و جای خوب برید برای شیدلب.مطمئنم بعدش پشیمون نمیشین🌹

فرزند ایران و جان فدای میهن💚🤍♥️

شما کجا رفتی؟

ما جنوب هستیم تهران نیستم

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز