2821
2789
عنوان

سن ازدواج

532 بازدید | 21 پست

دور و اطرافتون و خودتون چند سالگی ازدواج کردین و خیلی طول کشید برین خونه خودتون؟(بگین چقدر پیش میشد)

من همیشه فکر میکردم سن ازدواج بالا رفته و بالای ۳۰ و حداقل دیگه ۲۵ باشه

ولی اینجا میبینم ۳۰ ساله میگه من دیرم شده میترسم ازدواج نکنم ۲۲ ساله ازدواج کرده و...

راستشو بگم یه خورده یه جوری شدم که شاید من دارم اشتباه میکنم

بستگی ب شرایط و موقعیت هر شخصی داره

الهی شکر ب داده و نداده ات ،ک داده ات نعمت و نداده ات حکمت هس 🙏عشق زندگیم شوهرم♥ و گل پسرم 😘 و مامان و بابام اینا😘 و داداشام و ابجی هام😘و دوستای جون جونیم🌺

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پشمام ۱۲:)))من کوچکترین کسی که دیدم ۱۹ بوده اونم دو سه سال پیش

نه ایشون علاقه ای ب درس نداشت و ازدواج رو انتخاب کرد الانم 2.3تا دخترداره

فکرکنم الان 24سالشه دختر اولش 10 یا12سالشه

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

الان همه چی عوض شده. سن ازدواج هم خیلی بالا رفته

اطرافیان من بالای ۴۰ سال زیاد هست. چند مورد هم تو ۴۱ سال ازدواج داشتیم. (همه شاغل و مستقل)

باید قسمتت باشه ب حرف بقیه توجه نکن. هر کسی ی سرنوشتی داره

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

نه ایشون علاقه ای ب درس نداشت و ازدواج رو انتخاب کرد الانم 2.3تا دخترداره فکرکنم الان 24سالشه دختر ا ...

تازه الان وقت ازدواجش بود

قیافش خراب نشده؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

نه ایشون علاقه ای ب درس نداشت و ازدواج رو انتخاب کرد الانم 2.3تا دخترداره فکرکنم الان 24سالشه دختر ا ...

درس هم نمیخواست بخونه ۱۲ خیلی زوده

من خواهرم ۱۲ سالشه هنوز خره

الان همه چی عوض شده. سن ازدواج هم خیلی بالا رفتهاطرافیان من بالای ۴۰ سال زیاد هست. چند مورد هم تو ۴۱ ...

دقیقا

من نگران ازدواج نیستم واقعیتش ولی میگم اگر درمورد این اشتباه فکر میکردم شاید تفکرات و برداشت من از مسائل زندگی همشون غلط باشن

ازدواج تا سی سال هستش، بعد از اون خواسته های دو طرف و دیدها سخت و تخصصی میشه و انتخاب سخت میشه.تازه بعد از ازدواج کلی مشکل میش میاد.

دنیا، مجموعه ای از تراژدی ترین اتفاقات رمانتیک است.....

ازدواج تا سی سال هستش، بعد از اون خواسته های دو طرف و دیدها سخت و تخصصی میشه و انتخاب سخت میشه.تازه ...

برای همینه که باید بعد ۳۰ باشه به نظرم

به خصوص تو این دوره زمونه وگرنه بعدش آدم دلسرد میشه از طرف مقابلش

دقیقامن نگران ازدواج نیستم واقعیتش ولی میگم اگر درمورد این اشتباه فکر میکردم شاید تفکرات و برداشت من ...

نه گلم ب خودت اعتماد داشته باش... دیگه واقعیت رو خودمون داریم می بینیم دیگه

فرهنگ ها مختلفن

1
5
10
15
20
25
30
35
40