2821
2789
عنوان

سن ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 21 پست

[QUOTE=413712688]ازدواج تا سی سال هستش، بعد از اون خواسته های دو طرف و دیدها سخت و تخصصی میشه و انتخاب سخت میشه.تازه ...[/QUOTE

تو این زمونه فکر نمی کنید پسرا زیر سی سال زیر بار مسولیت نمیرن؟!!

این تفکرات برای بیست سال پیشه

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه عزیزم،اصلااااا مقایسه نکن،اینجاهمه دنبال شوهرن انگار،ولی چیزی که من تو دنیای واقعی میبینم کمتردختری دیکه ازدواج میکنه،البته شاید چون کیس نرمالم کم شده.

۳۰سال زیادنیس،اگه تهران باشی که خیلی میبینی اکثرا زیر۳۰ ان وازدواج نکردن بعصیام قصدشوندارن،بنطرمن شما حتی اگه ۴۰سالتم بشه باز خواستگار هست،هرسنی خواستگار خودشو داره،مهم مناسبِ شمابودنه.

تازه الان وقت ازدواجش بودقیافش خراب نشده؟؟

نه خوبه خودشم راضیه

بنظرمن ی دلیل ازدواج زودش این بود ک بالای سرشون نامادری بود

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه خوبه خودشم راضیه بنظرمن ی دلیل ازدواج زودش این بود ک بالای سرشون نامادری بود

خدا رو شکر

بله ایشون شرایطش فرق داره

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به اهدافمه ✍️ هدف از پولدار شدن این نیست که هر چی دوست داری بخری. هدف اینه که هیچ کس نتونه تو رو با پول بخره و این یعنی قدرت... اگه روزی به جایی رسیدی که هیچ کس نتونه با پول تو رو بخره بدون اون روز تو یکی از قدرتمندترین و ثروتمندترین آدم های این کره خاکی هستی 💪❤️