2821
2789
عنوان

خاستگار پولدار

247 بازدید | 6 پست

شما با پسری که دانشجو پزشکیه و ۴ سال از درسش مونده و خیلیم همدیگه رو دوست داشته باشین ازدواج میکنین؟ یا خاستگاری که کارخونه داره و درامدش چندصد میلیونیه و سنش هم کم هست فقط ظاهرش متوسطه و اصلا باکلاس نیست، باادبه ولی صحبتاش دلنشین نیست ولی خودش و خانوادش خیلی پیگیرن و هر شرطی رو قبول دارن.

من فکر میکنم با تلاش و سختی اون دانشجو هم یه روزی خوب میشه وضعش یا مهاجرت میکنیم البته خانواده دومی حمایتش میکنن ولی خانواده پارتنرم هنوز میگن زوده و اول درسش تموم بشه و خیلی حامی نیستن چه مالی چه عاطفی

امم از کجا معلوم پارتنرت بگیر باشه؟! بگو بیا خواستگاری حداقل

الان اصن جز گزینه ها حساب نمیشه وقتی هنوز به خانواده نگفته قصدش باهات چیه

بعدشم پول معیار کاملی نیست

در ثانی کی گفته دانشجو های پزشکی مهاجرتشون راحت امکان پذیرع؟!

✓ من یه بیسکوئیتم که رفته ته لیوان چای🧋 ✓دارنده مدال ساقه طلایی از مسابقات بیسکویت شایسته سال ✓دارنده مدرک دکترای خامه شناسی از دانشگاه ویفر🧇 ✓برنده سه دوره مسابقات شنا در چای☕ ✓مدیر بخش مزه پرونی کارخونه شکرستان🌝

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه آدم صبوری هستی پارتنرتو انتخاب کن

هردو در آینده احتمال زیاد از لحاظ مالی هم سطح خواهند بود تفاوتشون توی شخصیتشونه

امروز دیگر بحث سیاست نیست، بحث شرف است....🇮🇷 جنگ طلبان وطن فروش ، دنیا بی شرفیتان را فراموش نخواهد کرد :)...میناب

امم از کجا معلوم پارتنرت بگیر باشه؟! بگو بیا خواستگاری حداقلالان اصن جز گزینه ها حساب نمیشه وقتی هنو ...

خانوادش ایران نیستن که باهاش بیان خواهرش هم گفته چون جنگه معلوم نیست کی ولی میایم خاستگاریش. امروز خودش تنها قراره با مادرم صحبت کنه.

مهاجرت بعد تموم شدن درس

میگم دخی وقتی کسی به دلت نیست چطور باهاش کنار میای

یعنی خود طرف متوجه این موضوع نیست؟

نمیخوام ته دلتو خالی کنم...ولی خودت حداقل اوایل اذیت میشی

امیدوارم همه چی بر وفق مرادت پیش بره و خوشبخت شی🌹

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز