2821
2789
عنوان

از پدر مادرتون بدتون میاد❓

203 بازدید | 3 پست

اگه (مثل من) از پدر مادرتون بدتون میاد، خبرای خیلی بدی براتون دارم. نه، قرار نیست قضیه رو مذهبی کنم، فقط گوش بدید. شما تشکیل شدید از دو چیز: nature و nurture، یعنی از ژنتیک تون و از محیطی که توش بزرگ شدید. که هر دو بشدت تحت تاثیر خانواده هست! فکر میکنید مادرتون یک احمق به تمام معناس؟ تبریک میگم! هوش از مادر به ارث میرسه. آرزو میکنید کاش جنسیتتون یچیز دیگه بود؟ تقصیر کروموزوم های پدرتونه! این nature بود، حالا میریم سراغ nurture. شما در مقابل پدر و مادرتون مثل یه آینه عمل میکنید. از همون سنین کودکی شما رفتارهای اطرافیانتون رو با جزئیات تقلید میکردید! و این بخاطر «نورونهای آینه ای» در مغز شماست. پس اگه الگوهای شما رفتاری دارن که شما ازش خوشتون نمیاد، به احتمال ۹۹٪ شما هم اون رفتارو درون خودتون دارین!

متاسفانه این یه رابطه دو طرفه ایجاد میکنه، شما بخواین نخواین با والدینتون پیوند خوردید (چه معنوی چه فیزیکی).

@niniyar لطفا منتشر کنید

فقط اونایی که میان پستها و تاپیکاتو چک میکنن فکر میکنن ازت آتو دارن 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی خوب بود ولی من نفهمیدم 😐😂

لوپ کلام این بود که شاید شما از والدینتون متنفر باشید ولی بخواید نخواید بشدت شبیه به والدینتون اید

فقط اونایی که میان پستها و تاپیکاتو چک میکنن فکر میکنن ازت آتو دارن 😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز