2821
2789
عنوان

چرا این خواستگار اینقدر عجیبه

7664 بازدید | 107 پست

این آقا ده روز پیش

مادرش منو بهش نشون دادن بیرون ، حالا خیلی روش نشد ب من نگاه کنه یه نگاه انداخت و خجالت کشید رفت

بعدش مادرشون زنگ زدن اومدن خونمون خواستگاری

باهم حرف زدیم دیگ رفتن ازشون خبری نشد

حالا ایشون وقتی میره محل کارش یا برمیگرده خونه

از دم کافی نت ما رد میشه و داخل مغازه منو نگاه میکنه و میره

نمیدونم دلیل این نگاه کردنش چیه آخه

خب تو نخواستی نگاه نکن دیگ ای بابا مردک خر

این کاربری توسط دو نفر اداره میشود ، اگر تاپیک ها عجیب بود بدونید برای دو تا دوسته که هم سن هستند و توی یه شهر زندگی میکنن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از فضولیع😆

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

عجیب نیست .خیلی خواستگارا میرن خونه. طرف و میبینن که هم سطح نیستن و نمیتونن باهم کنار بیان . دیگه دنبال جواب نمیرن .

اکثرا هم خانواده دختر سطح بالا هستن

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

2825
2823
2791
2779
2792