2821
2789
عنوان

کنکوری ها عزیزم📣📣📣

517 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

من دوازدهم انسانیم از بهمنه ک نتونستم بخاطر شرایط پیش اومده بخونم و میخوام از فردا شروع کنم بنظرتون چقدر احتمال اینکه همه درسا رو بالای 19 بشم نهایی هست؟؟؟

من واسه کنکورم فقط میخوام دوازدهمو بزنم البته اگه شانس بیارم یازدهم تاثیرش مثبت بشه

لطفا راهنماییم کنین ممنونم🙏🙏🙏

هم پسرمه، هم بابامه، هم پناهمه، هم تکیه گاهمه...! خلاصه که همه دار و ندار دختر کوچولوشه😍♥

سلام

هنوز تا نهاییا مونده

اگ نصف بیشتر کتابارو قبلا مسلط باشی و جمع کرده باشی یک دور لازمه

و بقیشم تو این موقع حله

منم انسانی ام

کنکوریم و ذره ای برام مهم نیست و بیشتر استرس نهاییو دارم، هرچقدرم میگذره استرسم بیشتر میشه خیلیییی بیشتر، و بدترش؟سن ۱۷–۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. کسی نبوده ک به اندازه یک مورچه درکم کنه. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.درخواست دوستی ندین مخصوصا نر های سایت. سوسک به شما هایی که درخواست میدین پا نمیده چه برسه سگ! تو سایت هستین ک هیچ درخواست به ما چیه؟!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همه درسا رو که نه ولی بیشترشون موفق میشی

اونایی ک قویمو فعلا نخونمو تمرکزم بیشتر رو ضعیفا باشه چی؟

هم پسرمه، هم بابامه، هم پناهمه، هم تکیه گاهمه...! خلاصه که همه دار و ندار دختر کوچولوشه😍♥

اونایی ک قویمو فعلا نخونمو تمرکزم بیشتر رو ضعیفا باشه چی؟

نمره خوبی میگیری عزیزم ببین گلم نهایی اینجور نیست که فکر کنی حتما همه رو بالا ۱۹ میشی درسته تو ۲۰ رو تصور کن که فوقش خیلی بخوای بد بگیری ۱۷ باشه من خودم سه سال از اتاق نزدم بیرون اخرش ۴ تاشون رو تونستم کامل ۲۰ بشم ۳ تارم بالا ۱۹ بقیه ۱۷ یا ۱۶

سلامهنوز تا نهاییا موندهاگ نصف بیشتر کتابارو قبلا مسلط باشی و جمع کرده باشی یک دور لازمهو بقیشم تو ا ...

تا نصفشو خوندم ی دور کنم میفهمم

باشه ممنونم از راهنماییت گلم :)

خوشبختم عزیزم :)

نمره خوبی میگیری عزیزم ببین گلم نهایی اینجور نیست که فکر کنی حتما همه رو بالا ۱۹ میشی درسته تو ۲۰ ر ...

آها باشه عزیزم پس ب 20 فک میکنم ک بتونم نمره خوبی بگیرم😊👌

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز