2821
2789
عنوان

خواهرم گف شوهرت وظیفشه که

231 بازدید | 4 پست

من عقدم دوسال عید همسرم همراه ما دقیقا بعد سال تحویل میره خونه خواهرم اینا عید دیدنی ولی خواهرم اینا ن تنها عید بلکه اصلا خونشون نمیرن حتی اگ مهمونشون کنن. من از این رفتارشون خیلی ناراحتم دیشب مامانم بهشون گفت موضوعو خواهرمم دراومد گف اون(شوهر من) وظیفشه بیاد خونه ما چون اون از ما زن برده. منم گفتم هیچ وظیفه ای نیس ناراحت شد گف نه باید بیاد و اینا. رفت و امد باید دو طرفه باشه کلا اینا هیچ احترامی ب خونواده همسرم نمیزارن ک منم خوشحال باشم و سرم بالا. نظر شما چیه واقعا وظیفشه همسرم

تو هم کاش میگفتی شوهر توهم از ما زن برده .پس باید خونه ی همسر منم بیاد .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792