2821
2789
عنوان

کتاب الکترونیکی

61 بازدید | 5 پست

نظرتون راجب کتاب الکترونیکی چیه؟ از همینا که توی سایت یه مقدار بسیار کمتر پول میدی و بجای کتاب فیزیکی بهت پی دی اف کتاب رو میدن منظورمه.👀

بنظر خودم حس و حال خوندن کتاب فیزیکی واقعا یچیز دیگست... اما میگم بعد از اینکه بخونمش دیگه جا میگیره و نمیشه کلی کتابو نگهداشت مگه اینکه بخوای کلکسیون بزنی....

نظر شما چیه؟ می ارزه اصلا؟ یا فیزیکی بهتره؟

"تو" خالق دنیای خودتی. همیشه اولویت خودت باش و به خودت احترام بزار.

وای من اصلا نمیتونم پی دی افی بخونم چون کتاب برگه ای اصلا یه چیز دیگس قشنگ غرق میشی داخل دنیاش ولی حتی اگر تو پی دی اف بهترین کتاب دنیا رو هم داشته باشی هیچ فایده ای نداره

هیچ وقت منتظر اومدن فرد ایده آل نباش، چون هیچ وقت پیدا نمیشه. خودت ایده آل خودت باش.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای من اصلا نمیتونم پی دی افی بخونم چون کتاب برگه ای اصلا یه چیز دیگس قشنگ غرق میشی داخل دنیاش ولی ح ...

اره درسته واقعا حس کتاب فیزیکی یه جور دیگست

"تو" خالق دنیای خودتی. همیشه اولویت خودت باش و به خودت احترام بزار.

من یه کتابخونه بزرگ دارم و اکثر کتابام فیزیکیه

قطعا حس بهتری داره

ولی اشتراک طاقچه هم میگیرم برای خوندن یه سری از کتابا خوبه و به محیط زیستم کمک میکنه

همه کتابارو نیاز نیست فیزیکی بگیری

من برای همه ریپلای ها وقت میذارم و تا جای ممکن سعی میکنم اروم، منطقی و گاها علمی جواب بدم. اگه پیامت بی جواب موند سه حالت داره: 1. ندیدم و بین اعلان های لایک گم و پاک شد که شرمنده 2. جواب دادم نی نی یار ثبت نکرد 3. ادامه بحث بی فایده بود! لطفا وقتی درخواست دوستی میدین قبلش موضوع رو توی همون تاپیک بهم بگین..

مونده از کدوم دسته باشه برای رمان پول نمیدم وقتی ارزش نداره بعد تموم شدن دوباره نمیخونیش

زیباترین دختران جهان دختران کار، دختران روستاها و دختران بلوچ هستند که در فقر مطلق «زیبایی» را با سادگی، همدلی، عشق و تلاش معنا می کنند! ...نه دخترانی که در نهایت ناز و نعمت با همه گونه ابزار و ترفندها تلاش می کنند تا خود را در نظر ظاهر پسندان زیباتر جلوه دهند و ارزش انسانی خود را در حد کالایی تبلیغاتی که در معرض نمایش و فروش باشد به زیر می کشند!! به امید بیداری!!🙏🏻😏

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز