2821
2789

10 سال قبل به مامانم خیانت کرد بزور طلاق داد نه جهیزیشو داد نه مهریشو با 20شال کوچکتراز خودش ازدواج کرد خیییلی پولدار بود همه چی داشت هرچی داشت تواین راه از دست دادبه ماهم هیچی نمیگف حداقل خرجی میداد هرچیم میداد باید حساب کتابشو پس میدادیم حالا هرچی هیچی بهش نگفتیم هرکاری کرد پرروتر شد خرج دانشگاهمم اوایل داد ولی آخراش مامانم داد مامانم بخاطراین غصه ها مریض شد فشار دیابت چربی خون داداش کوچیکم وسواس گرف حالا هرچی هرخواستگاری برام میومد به دلایلی یه بهانه ای رد میکرد ایندفه پافشاری کردم ازدواج کردم هزار تومن برام خرج نکرد پیش همه سربلندش کردیم گفتیم همه چی رو اون داده ولی طلامو فروختم پول محضر وخرجای دیگه سعی کرد قبل عقد قهر کنه به هم بزنه نیاد امضا بده الان زنگ زدم دیگه جوابمو نمیده از ترس جهیزیه و وام ازدواج و...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضی آدما حیفن حتی برای اسم پدر و مادری که بهشون میگیم و الا از انسانیت بویی نبردن و از بچه دار شدن و مسئولیاتش فقط عین حیوان جفت گیریشو بلدن

عیبی نداره خدای تویم بزرگه

اگه شوهرت آدم خوبیه

سعی کن زندگیتو با همون بسازی با تمام خوبیا و بدیاش

انشاالله که خدا بهت صبر بده

خوب اشتباه از خودتون بوده و ری رو سربلند کردید که قدمی برای شما برنداشته .الآنم جهاز رو خودت کور کن و خواهشاً نگو بابام خریده برام .عروسی هم دعوتش نکن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

شرایط مالی و اخلاقی همسرت چطوره؟ اگر هردوش خوبه به صورت خیلی سربسته براش توضیح بده که یه مقدار هم اون کمکت کنه توی خرید مثلا بگو بابا به خاطر شرایطی که تو کشور و کار و بار پیش اومده یه مقدار بدهی بالا آورده فعلا دستش تنگه یا مثلا بگو همسرش رابطه خویی با ما نداره زیاد دستش باز نیست هزینه کنه یه جوری که درجریان باشه کمکت کنه

تو مهم بود بمانی که نماندی رفتی جان که باید برود سفت به من چسبیده:)

قبل ازدواجت چون حضانت باهاش بوده بابت نفقه شکایت می کردی

غریبگی نکن / نکن غریبگی پسرم / اینجا خاورمیانه است ، و هر کجای خاک را بکنی ، دوستی عزیزی برادری بیرون میزند //// گروس عبدالملکیان به یاد فاجعه ابان ۹۸

اگه فامیلی کسی دارید ک باهاش در ارتباطه پیششون بگو ک تاحالا برای جهاز اقدامی نکرده اگه نداد ب همین راحتی ولش نکن شده برو در خونه ش .حق تو هست ن حق زنای خراب

خدایا شکرت به خاطر بچه های سالم وعاقل وزیبا وباهوش وصالح من
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792