2777
2789

خانما میشه راهنمایی کنید

فقط کافیه تو برامون بخوای ...اونموقع همه چی تمومه.....
اگه مارک مدیکوره که بهش اعتمادی نیست منم چهارتا مدیکور واسم مثبت شد ولی پری اومد . ولی اگه یه مارک د ...

نه همون مدیکور ولی خیلی هاله هاش واضح بودن حالا که خونریزیم قطع شد زدم دیگه هاله نبود .میگم یعنی سقط شده ؟پهلومم شدید درد میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه همون مدیکور ولی خیلی هاله هاش واضح بودن حالا که خونریزیم قطع شد زدم دیگه هاله نبود .میگم یعنی سقط ...

فک نکنم میگم مدیکور بهش اعتمادی نیست باردار نبودی .چون تو اقدامی پریودت اینطوری شده . من قبل بارداریم پریودم داغون شد خونریزی شدید و همراه با لخته ماه بعدش باردارشدم ...وقتی پریودت بهم بخوره یعنی رحم داره آماده میشه واسه بارداری

واسه منم همین جور شد. میدونی چیه بی بی چک خط تی ،وقتی ک با ادرار خیس میشه یکم مشخص میشه واسه همینه

الان همش استرس اینو دارم که چرا الان هاله نمینذازه اخه من زیاد میزدم 7 یا 8 تا زدم ..حالا هیچ هاله ای نیست میترسم سقط شده و باید برم چکاپ و... ولی گذاشتمش به حساب پریودی

فک نکنم میگم مدیکور بهش اعتمادی نیست باردار نبودی .چون تو اقدامی پریودت اینطوری شده . من قبل بارداری ...

دقیقا منم اینجور شدم این ماه شدید بود و با لختخ

الان همش استرس اینو دارم که چرا الان هاله نمینذازه اخه من زیاد میزدم 7 یا 8 تا زدم ..حالا هیچ هاله ا ...

پریودت مث همیشه بود؟؟

به زودی این تیکر به یه تیکره واااقعی تبدیل میشه 😍💃
اگه مشکوک ب سقطی باید بدونی که بتا بعد سقط پایین نمیاد به این زودی...ب مدیکور اعتمادی نیس

اها خب خداروشکر ممنونم عزیزم

دقیقا منم اینجور شدم این ماه شدید بود و با لختخ

ایشالا ماه بعد باردار میشی . من چون پریودم داغون بود فک میکردم دیگه نمیشه الکی الکی اقدام کردم و اصلا بهش فکرم نکردم ولی دقیق همون ماه شد

پریودت مث همیشه بود؟؟

من کلا زیادخونریزیم دوماه پیش که اقدام کردم ولی بعد از دوره تخمک گذاریم بود بعد فقط دو سه روز خونریزی داشتم اونم خیلی کم ..ولی این ماه که دقیقا توی تخمک گذاریم بود باز برگشتم به دوران قبلم و شدید بود خونریزیم