2821
2789
عنوان

خدا ول کرده منو

121 بازدید | 7 پست

راستش سر این عنوان که همه تکرارش میکنن خدا منودوست نداره نا امیدم ولم کرده خیلی ناراحتم تا اینجا امدی گوش بده . روزی که با خدا حرف میزنی شکر میکنی که داریش و ته دلت خوشحالی یه جملاتی هم به خدا گفتی مثلا گفتی خدایا خیلی دوست دارم خدایا عاشقتم خب اون لحظه خدا میدونه که خوشحالی و جمله گفتی فقط میخواد مطمئن باشه که درسته یا نه یه بار تو زندگیت امتحانت میکنه ببینه ایا اون موقع بهش پناه میاری اونقدر دوسش داری یا فقط یه دوست داشتن زودگذر بوده؟ خدا ما رو تو سختی ها امتحان میکنه ببینه نسبت به قبل قوی شدیم ؟ دوسش داریم ؟ و براش تلاش میکنیم؟ پس خلاصه عزیزم هیچوقت از خدا نا امید نشو خدا میخواد با سختی که وارد زندگیت میشه درس بگیری قوی بشی و تو این راه امتحانت میکنه حواسشم به تک تک تفکر و باورت و حرفات در هر لحظه هست چون از رگ گردن بهت نزدیک تره پس اگه موانعی دیدی تا میتونی تلاش کن که از بین ببری با توکل و کمک از خدا اگه دیدی تلاش تو فایده نداره کمک بخواه و واگذار کن به خودش خدا از مشکلاتت از دنیات و از ادمای گنده دور ورت بزرگ تره

خوشگل خانما بیاین تاپیک آخرم دیروز تاپیک زدم سایت بسته شد😕💕

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقااا

تو دعاهام خیلی قربون صدقه خدا میرم، حتی باهاش شوخی میکنم. بهش گفته بودم خدایا منو با فلان چیز امتحان نکن خودت میدونی که منو نابود میکنه و قلبمو میشکنه. دقیقا همون اتفاق افتاد، همین یک ماه پیش

خیلی قلبم شکسته.

ولی میدونم خدا میخواست بهم بگه ببین، اون اتفاق برات افتاد ولی اونقدر قوی بودی که تا الان دووم آوردی

میدونم یه درسی برام گذاشته تو این ماجرا

هممون نقطه ضعف داریم و خدا ما رو دقیقا با همونا امتحان میکنه

مرسی که اینو بهم یادآوری کردی امیدوارم همیشه سالم و خوشحال باشی

دقیقاااتو دعاهام خیلی قربون صدقه خدا میرم، حتی باهاش شوخی میکنم. بهش گفته بودم خدایا منو با فلان چیز ...

بله دقیقا ولی اگه خدا امتحانت نمیکرد و درس نمیگرفتی همه دقیقا دست رو نقطه ضعفت میزاشتن برای سو استفاده امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید مرسی بابت نظر قشنگت

من الان میام

منتظرم خانومی

نزار قبانی یک جایی میگه «چه فایده ای دارد نگران من باشی ولی از من دفاع نکنی؟ خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟ جای خالی ام را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟ چه فایده ای دارد در میان دارایی های تو باشم اما مهمترین آنها نباشم؟» به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍

دقیقاااتو دعاهام خیلی قربون صدقه خدا میرم، حتی باهاش شوخی میکنم. بهش گفته بودم خدایا منو با فلان چیز ...

اره اگه خدا قوی ترت نکنه همه دست رو نقطه ضعفت میزارن برای سو استفاده انشالله همیشه سلامت باشی ممنونم بابت نظر قشنگت ❤️

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز