2777
2789

یاد گرفتم منفعل نباشم

رو حرف اشتباه پافشاری نکنم از حرف درست کوتاه نیام

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیز خوبی یادنگرفتم یادگرفتم کافیه یه خطای کوچیک کنی همه میشن پلیس و قاضی ابرو و حیثیت برات نمیزارن

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

من خودم یکی تاپیک مدیریت هزینه ها بود که عالی بود برام خیلی تو زندگیم تاثیر گذاشته

یکی تاپیک زبان انگلیسی تو خونه بود انرژی گرفتم برم دنبالش کنم 

دیییگه ....

بیاین بازم میگم

مچگیری و کاراگاه بازی زود قضاوت کردن توپیدن ب‌همه خیلیه اگ بگم یه کتاب میشه واسه خودش

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

تاپیکای  کاربرسایو،  دستش درد نکنه، 

ی تاپیک بود کاربر رزالین داشت  باهاش میخندیدم 

ی  تاپیک اونایی که دوسه سال ب بالا ازدواج کردن،هنر زندگی و اینجور چیزا 

بقیه اش تو علاقمندیامه حضور ذهن ندارم

نور

چیزای مثبتی یاد نگرفتم..

از بقیه یاد گرفتم که مثل نقلو نبات گزارش میزنن ..دست به گزارشم خوب شده 😂😂😂😂

خـداجـونم ممنونـم ازتـ ..به خاطر همسـر مهربـوونـ ..به خاطر دوقلوهای شیطـوونـ ..به خاطر نیم دونه ای که بهم هدیـه دادی و..پس گرفتیـ ..میدونم الان جاش بهتر از دلـ💔ـه منهـ ..لطفا مواظبش باشـ ..👼