ابتدا روغن رو داخل ماهیتابه ریخته و آرد رو هم اضافه میکنیم و با شعله ملایم مواد رو تفت میدیم تا آرد سرخ بشه و تغییر رنگ بده.تا آرد به رنگ دلخواهمون برسه شربت حلوارو درست میکنیم به این صورت که آب و شکر رو داخل قابلمه ریخته و شعله رو ملایم میکنیم و مخلوط رو هم میزنیم تا شکر داخل آب حل بشه و مخلوط شفافی بدست بیاد.حالا زعفرون رو اضافه میکنیم.در نهایت گلاب رو اضافه کرده تا شربت یکی دو قل زد خاموشش میکنیم که بوی گلاب نپره.حالا دیگه آرد هم به رنگ دلخواهمون رسیده البته باید دقت کنیم تا در طول این مدت گهگداری آرد رو هم بزنیم تا زیرش نسوزه و یکنواخت تغییر رنگ بده.دارچین رو اضافه کرده و مخلوط آرد رو فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم چون حرارت آرد خیلی بالاست و در صورت تفت دادن زیاد دارچین میسوزه