2821
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 29 پست

اگه زیاد کیک واینا درست میکنی ماکروفر بگیر

اگه با همزن زیاد کار میکنی کاسه دارشو بگیر بهتره

مخصوصا برای خامه قنادی

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برودرتاپیک جامع پاکسازی ورفع انباشتگیهایدی استارترشهدریه صفحه ای کامل گفتن

دستت درد نکنه معرفی کردی 😁 دقیقا الان اومدم لینک بذارم بگم از اون لیست استفاده کنه 🥰

اسی صفحه ۲۰۰ این تاپیک رو بخون

https://ninisite.co/discussion/topic/17485824/تاپیکِ-جامعِ-پاکسازی-و-رفع-انباشتگی?page=1

عضو گروه مینیمالیست ها وزن اولیه ۵۴🔓 وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

سرخکن بدون روغن بگیر

خرد کن کوچیک بگیر یدونه همه کاره امبگیر

من فر گرفتم چون بنظرم بیشتر به کارم میاد

چرخ گوشتم که استفاده نمیشه بنظر من البته چون از بیرون گوشت چرخکرده ی اماده میگیرم

خودت باید ببینی از کدومشون بیشتر استفاده میکنی

تجربه ای ندارم ولی همزن کاسه ای قطعا بهتره دستت خسته نمیشه بستگی به نیازنمهست اگه خیلی کیک اینا میپزی قطعا کاسه ای بردار سرخکن عالیه وخخخخیلی کار راه بندازه اگه بخای بودجه داشته باشی سولار برداری بجای فر عالیه ولی جای کمتری داره ولی کارایی ماکرو رو داره تقریبا چرخگوشت خوبه ولی تنها کاراییش گوشت چرخید که باز بسته به نیاز خودت داره من باشم هن غذاساز برمیدارن هم خردکن چرا چون چرخ گوشت برنمیداره درنتیجه نیاز به خردکن میره بالا بخای مدام از خردکن غذاساز استفاده کنی موتورش خراب نیشه و اون کارایی که خردکن تکی داره رو نداری غذاساز همه کاره هم هما جی داره دیگه آبمیوه گیری و آسیاب و مخلوط کن سالاد خردکن و... این عالیه

https://ninisite.co/discussion/topic/17485824/تاپیکِ-جامعِ-پاکسازی-و-رفع-انباشتگی?page=200

عضو گروه مینیمالیست ها وزن اولیه ۵۴🔓 وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

بدون کاسه بگیر قیمت مناسبتره تمیزکردن و شستنش فکنم راحت تره

سرخ کن نگیر میگن برای سلامتی خوب نیست هرچند روغن هم واسه سلامتی بده ولی فکنم سرخ کن مضرتره

توی برقیا پنکه ،اتوبخار، سشوار، جاروبرقی ، یخچال تلویزیونم که سرجاشه

اصلاچای ساز نخر ، کتری قوری خوشکل حالا اگه خواستی سماوربگیر

فکنم فر خیلی بهتر از بقیه موارده ولی گرونتره خب نتونستی توستر بگیر ،گازم که سرجاشه

یه ابمیوه گیری بخر، یه مخلوط کن واسه شیرموز و این چیزا، خورد کن هم خوبه ، یه سبزی خوردکن حتما بگیر

اون چندکاره های غذاساز و.... رو ولش کن اصلا استفاده نمیشن شستنش هم دردسره، چرخ گوشت استفاده نمیشه

مولینکس حتما بخر واسه همه چی خوبه

❌️آقایون درخواست دوستی ندید❌️

من ۱ ساله رفتم خونم

فر توکار گرفتم نسبت به ماکروویو بیشتر پسندم بود قابلیت هاش بیشتره بزرگ تر هم هست

یه ایرفرایر یا سرخکم بدون روغن سایز کوچیک هم گرفتم که پیش دستم خیلی استفاده کردم ماهی و سیب زمینی و گرم کردن نون و فلافل و کتلت و کوکو و .. خیلی خوبه رون مرغ هم خوبه فقط سینه مرغ کمی خشک میشه کبابی بیشتر میپسندم

من یه گوشتکوب برقی گرفتم که ظرف کوچیک برای خرد کردن هم همراهش داشت، برای دو نفر خرد کن های دیگه بزرگه و اگه خردکن کاملا پر نباشه درست خرد و ریز نمیکنه من برای روزمره از خردکن سر گوشتکوب برقیم استفاده می کنم، یه غذاساز ام گرفتم که ترکیب رنده برقی و غذا ساز آبمیوه گیری روش نیست برگردم عقب همون خردکن ها میگیرم که موتورش روشه و یه کاره است ولی خب برای جهیزیه غذاساز شیک تره، یه آبمیوه گیری هم داشتم که هم آب هویج گیری و اینا بود هم از این پارچی ها داشت که یه بار هم استفاده نکردم

موقع خرید جهزیه هیجانی هرچی دیدی نخر. نگاه کن مامانت چی استفاده میکنه اونارو بگیر.

من فر گرفتم بخاطر اینکه زیاد ازش برای کیک و نون و پیتزا و اینا استفاده میکنم ولی احتمالا یه ماکروویو هم بگیرم برای یخ زدایی و گرم کردن فوری غذا استفاده کنم(کاربردای اصلیشم همین دوتاس)

چرخ گوشت که اصلا عصای دسته فقط برای گوشت استفاده نمیشه ما ازش برای چرخ مرغ و نخود و لپه و سبزی و همه چی استفاده میکنیم خوردکن محفظش کوچیکه غذاسازم که تیغه هاش خیلییی زود کند میشه یعنی نهایتا پنج شش بار استفاده کردی باید بدی تیز کنن ولی غذا چندکاره لازمه بخاطر مخلوط کن و ابمیوه گیر و رنده برقیش اگه اینارو جدا نمیگیری پس بگیر اما روی تیغه خوردکنش حساب باز نکن