2821
2789
عنوان

تاپیکِ جامعِ پاکسازی و رفع انباشتگی 🗑🛍

| مشاهده متن کامل بحث + 257404 بازدید | 5312 پست

❤️لیست جهیزیه کاربردی برای عروس خانم ها❤️

❤️بخش آشپزخونه❤️

🏠وسایل بزرگ:یخچال،اجاق گاز،ماشین لباسشویی،فرش،پرده

وسایل برقی:آب میوه گیری،مخلوط کن،مولینکس،یا غذاساز که همه اینا داشته باشه،همزن برقی

وسایل پذیرایی از مهمان:سرویس چینی ۱۲ نفره،سرویس ارکوپال ۱۲ نفره که هم برای مهمان خودمونی استفاده بشه هم تعدادی اش برای استفاده روزمره عروس وداماد ومهمانی که تعارف ندارند.

سرویس قاشق چنگال مهمان،

سرویس پذیرایی بسته به سلیقه عروس خانم چه چینی چه بلور چه کریستال چه چوب که شامل:میوه خوری،شیرینی خوری،پیش دستی،قندان،آجیل خوری،استکان یا فنجان پذیرایی،سینی پذیرایی

🏠سرویس قابلمه یک دست ،دوعدد قابلمه در دوسایز ویک عدد ماهیتابه برای استفاده روزمره،یک کفگیر و ملاقه چوبی برای اشپزی

یک ابکش ویک سینی برای استفاده روزمره،قاشق وچنگال ۶ نفره برای استفاده روزمره

کتری وقوری،جا قاشقی کنار سینک

عضو گروه مینیمالیست ها وزن اولیه ۵۴🔓 وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

🏠سرویس پارچ ولیوان:۲ عدد پارچ و۱۲ عدد لیوان،

جای ادویه کنار گاز،جای قند وشکر به سلیقه عروس خانم می تونند از بانکه های تکی استفاده کنند،۶ عدد بانکه جای حبوبات.

۶ عدد بانکه جای دمنوش ها.

دو عدد اب کش ولگن در دو سایز،جای برنج وسطل زباله.

رنده یک عدد،

🏠سرویس دم کنی:سه عدد دم کنی،دو عدد دستگیره ،یک جفت دستکش فر،یک سفره مهمان ویک سفره دم دستی

کاسه آبگوشت خوری ۶ عدد برای مصرف آش یا آبگوشت

۲ عدد گلدان

عضو گروه مینیمالیست ها وزن اولیه ۵۴🔓 وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وسایل پیک نیک 🏕️

سبد

فلاسک

کلمن

سینی کوچیک

به تعداد افراد خانواده لیوان قاشق چنگال و بشقاب (گود ترجیحا که بشه داخلش آش و ... هم سرو کرد)(پیشنهاد من استیله)

زیر انداز

سیخ

بادبزن و انبر گیر زغال

منقل(به نظر من اضافه اس الان همه جا منقل هست یا با سنگ درست میکنن)

این بخش از جهیزیه رو شادی جون تو تاپیک های خودش صفحه ۷ و ۸ کامل توضیح دادن من فقط اسم اقلام و میذارم برای راهنمایی بیشتر به تاپیک ایشون مراجعه کنید

پذیرایی 🏠

مبل

فرش

تلوزیون و میز تی وی

میزناهار خوری(اختیاری)

پرده

جاکفشی

سرویس ها 🏠

🚿حمام

یک چهارپایه کوچک

یک لگن کوچک برای شستشوی لباس زیرها

یک سطل زباله(اختیاری)

یک بند رخت

🚽سرویس دستشویی

سطل زباله

فرچه

اتاق خواب 🏠

تخت ، پاتختی

فرش

پرده

سشوار

اتو مو و بابلیس (اختیاری)

جاروبرقی

اتو ومیز اتو

چرخ خیاطی (اختیاری)

جعبه کوچیک خیاطی

رخت خواب و ملحفه

اشپزخونه 🏠

آون توستر یا مایکروفر

قالب کیک

ظروف در دار پلاستیکی یا شیشه ای

بطری برای داخل یخچال

دستمال گردگیری

📌به نظر من کلا یدونه پارچ کافیه و نیاز به بطری نیست

روزانه برای آب

برای مهمانی هم برای شربت استفاده بشه

الان هم برای نوشابه و دوغ و دلستر کسی پارچ استفاده نمیکنه

یکی از کاربرا لیست وسایلی که به کارشون نیومده رو گذاشته بودن من اونم میذارم به نظرم برای ۹۰ درصد افراد قابل تعمیمه

❌❌❌❌❌

پنکه / بخاری

ظروف سرو خاص مثل سوفله خوری

کریستال

سماور

کتری و قوری همراه با چایی ساز.فقط یکی لازمه نه هر دو

سبزی خرد کن

سرویس قاشق چنگال با ظرف و چمدون مخصوص! به راحتی میشه جدا و کاربردی خرید

سرویس پلاستیک کامل لازم نیست. فقط کاربردی ها رو بخرید.

وسایل تزیینی از هر نوعی

چرخ خیاطی

چرخ گوشت

قابلمه و ظرف برای بیش از ده نفر

چند سرویس قابلمه

رختخواب برای بیش از چهار مهمان

تشک های حجیم و سنگین

روتختی

انواع هواپز و میوه خشک کن

لوازم قنادی حرفه ای(عروس ها ذوق دارند ولی بعد از سه سال کمتر کسی استفاده میکنه)

لوازمی که با سبک زندگی پدر و مادر جور نیستند و خودمون از ذوق میخریم مثل بستنی ساز و ...

سرخ کن

اینه شمعدان

کنسول و ویترین

انوع استند ها مثل استند قابلمه !

ساعت دیواری و تابلو

ظروف ادویه برای روی کابینت

سفره دائمی( برای وقتی نیازه سفره یکبار مصرف با قابلیت بازگشت به طبیعت دارم)

🍓 لینک تاپیک های جهیزیه شادی خانم🍓

https://ninisite.co/discussion/topic/10230277/لیست-جهیزیه

https://ninisite.co/discussion/topic/10237647/جهیزیه-مینیمالی-بخش-اتاق-ها

https://ninisite.co/discussion/topic/10252496/جهیزیه-مینیمال

❤️لیست جهیزیه کاربردی برای عروس خانم ها❤️❤️بخش آشپزخونه❤️🏠وسایل بزرگ:یخچال،اجاق گاز،ماشین لباسشویی، ...

خیلی ممنون عزیزم همه پستهات کاربردی بودن . دیگه تک تک لایک نکردم که اعلاناتت زیاد نشه ♥️😉

یعنی هرروز همه جای خونه رو تمیز میکنید ؟بنظرم هرروز هفته اختصاص بدید به یه قسمت که تا آخر هفته به هم ...

هرروز همه جا رو تمیز نمیکنم یعنی در توانم نیست ولی خوب یه روزهایی اصلأ حوصله انجام کاری رو ندارم یه روزایی هم جسمم یاری نمیکنه گاهی پیش میاد همه کارها باهم ولی اکثر اوقات کمک کم انجام میدم ولی به دلم نمیبینه تا همه جا مرتب نباشه

بخاطر همین میگم کمال گرام ،الان هم که فصل خونه تکونیه کارم زیاده

عضو تاپیک مینیمالیست ها ⏮️وزن اولیه ۷۵۸۵۰🔓وزن فعلی ۷۵۳۰۰✅وزن هدف ۶۰

بهترین کاری که میتونس بکنی لینکه لوازم اضافه اشون جمع کنی بذاری انباری یا تو کمد دیواری جایی که در د ...

وسایل اضافی که فقط لباس و کتاب وجزوه تا دلتون بخواد رو زمین ولوه تا تابستان باید صبر کنم تا کنکور و آزمون بگذره تا به نفس راحت بکشم

اره فکر کنم الان ساعتی ۲۰۰ باشه ولی درست گفتی اعلاشویی نمیکنن ! خیلی سطحی کار میکنن فکر نکنم دلت برد ...

خواهر گلم منم سنم زیاد نیست ۳۶ سالمه ولی دیگه ضعیف شدم

خسته نباشی گلم.چقدر این حرف شما مشترک بین همه خانم هاست که : کار خونه تمومی نداره. خیال میکردم اینو ...

حرف حساب

آشپزخونه هم به این مجموعه اضافه کنید که دیوار داشت دیده نمی شد الان یخچال وکابینت باز می کنی تا تهش دیده میشه.

🌈یه مینیمالیست با چادر گل گلی🌈