2777
2789
عنوان

لطف دردسر ساز

164 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ..پسرم تب کرده ..حالش زیاد خوب نیس..از طرفی خانواده همسرم هم هر دفعه میخوان به بهانه ای بیان خونمون..من قبلا باهم تو یه ساختمون بودیم و خیلی اذیت شدم از دخالت ها و دلسوزیهای افراطی شون..حالا هم همسرم یه کلمه گفته بچه مریضه ..اینها هم ول کن نیستن به بهانه های مختلف میخان سرک بکشن و سر به سر بچه ها و اذیت کنن منم تو این شرایط حوصله مهمون بازی ندارم ...سر زایمانم یه هفته خونمون بودن تا نیمه های شب سر و صدا و خنده و دستور دادن که بچه رو ال کن و بل کن خیلی اذیت شدم ..

از دست تعارف های افراطی و اذیت کنندشون اعصابم خورده..پدر همسرمم یه فرد ی با اختلال روان هست و دارو مصرف میکنه...چیکار کنم حالا تا شب زنگ میزنن به بهانه بچه...

در این صورت موبایل رو از دسترس خارج کن گوشی خونه روهم بکش ایفون روهم قطع کن و بگو شرایط استراحت بچه رو فراهم کردم نیاز به سکوت و ارامش داشت 

به همسرتم قبلش خبر بده که شرایط اینطوره

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه سخته اينجوري! البته خانواده شوهر منم همين بودن ولي شوهرم خودش خسته شد... منم خونه مو كامل جم و جور نميكنم تا شوهرم خودش راضي نباشه چتر شن...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

فقط خداروشکر کن دیگه نزدیکشون نیستی و به این قضیه فکر کن
، قطعا حالتو بهتر میکنه  

اگه امکانش هست با بچه  ت برو خونه مادر یا خواهر یا دوست صمیمیت به بهونه کمک گرفتن

تلفنم جواب نده بعد که اومدی بهشون زنگ بزن

وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجاً * وَيَرْزُقْهُ مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ