2821
2789
عنوان

خانواده بی تفاوت

174 بازدید | 3 پست

دوست مامانم دو تا پسر داره یکیش از من بزرگتره یکیشم ازم یک سال کوچیکتره

هر دوتاشون خیلی خوبن با کوچیکه بچگیام خیلی بازی میکردم همیشه هم دعوا میکردیم ولی کلا خوشمیگذشت خیلی هم اخلاقاشون خوبه اصلا هم وابسته اینا نیستن

خلاصه مامانم و دوستش داشتن حرف میزدن منم شنیدم که گفت پسر بزرگم خونه نبود ما هم میخواستیم فلان کارو کنیم ولی پسر کوچیکم خونه بود گفتیم حوصلش سر میره برای اون وقت گذاشتیم

مامانم گفت چطوری وقت گذاشتین ایشونم گفت میشینیم “باهاش حرف میزنیم” فیلم میبینیم تو درساش کمک میکنیم اینا

یه نگاه به زندگی خودم انداختم با اینکه من تک فرزندم واقعا یک بار نیست که بگم اره خونوادم برام وقت گذاشتن یا حتی باهام حرف زدن

خیلیی وقتا از همون بچگیم میخواستم باهاشون حرف بزنم یا یه طور بی حوصله یا اینکه میگفتن نمیدونم خستم فلان یا کلا انگار که من اصلا خونواده ای نداشتم

حتی هیچوقت ازم دفاع نکردن مثلا اتفاقی برام میوفتاد یکی اذیتم میکرد منو سرزنش میکردن

الان هم همونم کلا کم حرف با اینکه خجالتی نیستم اصلا حرف نمیزنم

اما اونا برعکس با اعتماد بنفس و اجتماعی

یکم دلخورم از خانوادم همین:)

سلام شاید از بچه تر باشم ولی خوب منم همین مشکل دارم نسبت به خواهرام من توجه کمتری همیشه دریافت میکنم

ولی اهمیت نده، همیشه قرار نیست همه بچه های دنیا بهترین پدر مادرا داشته باشن اگه دوستشون داری زیاد و این رفتارشون اذیتت میکنه فقط ب خودت بگو اونام اولین بارشون که پدر مادر میشن، مشکل ن از منه نه از تو ن از اونا،فقط اونا نمیدونن چطوری پدر مادری در حقت کنند مخصوص تک فرزندی مطعمن باش براشون عزیزی فقط بلد نیستن ابراز کنن♥

ᅠ ᅠ Life On My Own Terms

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برس به زندگیت، فقط خودت به دردِ خودت میخوری در نهایت

پدر و مادر اگه حامی و همراه باشن که خوبه، اگه هم نباشن که باز مسیر زندگی ادامه داره و باید زندگی کنی

این کاربری با دوستم Hakan70 مشترک است.

گفته شده: مهم نیست که چه اتفاقی میفته، مهم اینه که در قبال اون مساله چه عکس العملی از خودمون نشون میدیم.

خیلی از کسانی که انسان های موفقی شدن وضعیت اینچنینی داشتن. اعتماد به نفس نباید ربطی به رفتار دیگران داشته باشه. شما برای زندگیت که هدف داشته باشی و در راستای رسیدن بهش تلاش کنی دیگه افسوسی نباید بمونه و اعتماد به نفست نباید کم بشه.

در ضمن خیلی از خانواده ها نمی دونن اهمیت اینکه به فرزندشون توجه کنن چقدر زیاده ولی خیلی وقتا از روی دشمنی نیست، از روی نا آگاهیه.

پس دلخور هم نباش، زندگی شادی داشته باش و به دیگران هم اون شادی رو القا کن (با اینکه ممکنه از درون ناراحتی داشته باشی).

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز