2821
2789
عنوان

سن دوستی و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 27 پست
نخیررر....اتفاقن جمعیت هم سنهاب خودتون یکم کمتر مثلن هم زیادن!ولی گویا شماا دوس نداری ببینی.☺️دیگ ای ...

لازم به رسیدن نیست، همین الان هم به راحتی میتونم ازدواج کنم.چون شرایطش مهیا هست، ولی من دیگه حوصله اش رو ندارم.

سن دختربازی من هم گذشته خانم خانما، بعدش هم پسرای دهه ما با دختربازی نمیکردن، و فقط به یکی تعهد داشتن.

دنیا، مجموعه ای از تراژدی ترین اتفاقات رمانتیک است.....

باید چندین کیس!روتقریبا گاچین کنین..در یک ضرب العجل رو همشون برا اشنایی حرفه ای ازدواج!(با احتساب تجربیات شخصی و دذسهای زندگی ک گرفتین تاحالا میشه الان تو فرصت کمتری ادما یا خانومترو شناخت!) وقت بزارین..

وسر آخر؛گلچین مرحله نهایی رو انجام بدین.

موفقیت امیز بودن این طرح انتخابو ازدواج هم اولن بیسیکش به شخصیت سالم یا ناسالم خود شما برمیگرده...

میگن ادم خودش آنرمال ومشکلزا باشه بهترین کیسها هم براش پیدا شه باز طرف ب مشمل میخوره.

این تیپها هم ک اصووولن نبااید ازدواج کنند.ب اصطلاح اصلن کالایازدواج نیستن.پس با فرض اینکه اولن شما خودت کالای ازدواج هستی باید بقیه مراحلی ک گفتمو برین.☺️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

لازم به رسیدن نیست، همین الان هم به راحتی میتونم ازدواج کنم.چون شرایطش مهیا هست، ولی من دیگه حوصله ا ...

خوب ن ک الان سن بالا ها تااا پیرمردا ب دخترای جوون یا خیلی کمتر از خودشون چشم ندارن؟گاها تیکه هم میندارن یا ب هر طریقی میخان ببینن طرف پا میده یا نه..طرف ی نگا ب ریختو قیافه ببخشید ع...ن خودش یا درمرحله بعد موقعیت خودش و دختره هم نمیکنه توقعات فضاییهم برا خودش داره.ایران پر از اینجور مرداست.

حالا شما میگی من ازین تیپام؛خوب خوبه...موفق باشین.

خوب ن ک الان سن بالا ها تااا پیرمردا ب دخترای جوون یا خیلی کمتر از خودشون چشم ندارن؟گاها تیکه هم مین ...

اصولا این نفرات آدم نیستن، کسی که در سن بالا به دختر سن پایین چشم داره هول و بی خانواده هستش.

خوبه دیگه...😉☺️زنو دخترا میگیرن.

چی؟

⚠️ضد فمنیست نوین هستم⚠️ دین متفاوتی دارم و دلیل تفاوت نظرمون میتونه اون باشه⚠️ مخالفی ریپلای بزن مودب بگو اگر توهین کنی جوابت نمیدم!⚠️

شما اول راهکار میخواین ، بعد میگین حوصله ندارم ، خب پس چرا تاپیک زدین ، از طرفی بنظرم الان خودتون خی ...

حرف حق جواب نداره!

وقتی سن بالاتر بره قطعا انتخابا سختتر میشه دخترای هستن ک سن بالا و مجردن مثلا دکترن یا هرچی بعضیاشون ...

موافقم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز