2777
2789
عنوان

چقدالان پولداراراحتن مثلامافکرزمستون بی پولی تغذیه بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه جدیدتان مبارک ایشالله همیشه آرامش و سلامتی باشه

ممنون گلم❤️

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

ولی ترسناکه ها من عادت کردم همیشه فکر قسط و بدهی باشم اگ پولدار بشم دیگه به چی فک کنم🤣🤣🤣

الان که بی پولیم هرروزوشب بفکر خداومعصومین هستیم پولدارشیم فک نکنم زیاد یادشون کنیم😂😂

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

پولدارها دغدغه پول ندارن .

اما بدون دغدغه هم نیستن 

تا پول نداریم فکر میکنیم پول معجزه  حل تمام مشکلاته .

افسردگی در پولدارها مخرب تر هست .

چون پول که دوای هر درد هست رو دارن اما هنوز درد دارن . .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

الان که بی پولیم هرروزوشب بفکر خداومعصومین هستیم پولدارشیم فک نکنم زیاد یادشون کنیم😂😂

ارهههههه وای الهی خدا بحق قرآن یه خونه ی بزررررررگ به من بده بخداااا هرسال روضه میگیرم 

فقیر مریض بیشتره که

خواهر هر کسی چه پولدار چه فقیر چه متوسط  تو دنیا یه  دردی داره

اگر جز این بود که اسمش دنیا نبود 

هر کسی به طریقی گرفتاره 

یه حکایتی هست میگه اگر تمام مردم بیان وسط میدون شهر غصه هاشون رو بریزن وسط بگن انتخاب کنین

هر کسی غصه و مشکل خودشو بر میداره و انتخاب میکنه 

الهی که همه پر رزق و پرآرامش و سلامتی و شادی باشه زندگیشون  

ارهههههه وای الهی خدا بحق قرآن یه خونه ی بزررررررگ به من بده بخداااا هرسال روضه میگیرم

ایشالله🤲🤲🤲

❌دیگه هیچ آرزویی ندارم  به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدم ازاین به بعد هم  محاله برسم❌

خواهر هر کسی چه پولدار چه فقیر چه متوسط تو دنیا یه دردی داره اگر جز این بود که اسمش دنیا نبود هر ک ...

🤲🤲الهی آمین 

قطعا قطعا قطعا پول داشتن خوبه

هرکیم پولدار بودنو با چیزای دیگ مقایسه میکنه مثلا بجاش فلان چیزو داریم اشتباه میکنه

ولی راجع به دغدغه پولدارین، من با قشر فوق مرفه خیلی در ارتباطم دغدغهاشون کمرشکنه ، ده تا بیست تا چیز نیست

هزاران هزار موضوعه

انشالله در این سطح دغدغه مندی برای هممون

مامان دوتا گل پسر