2821
2789
عنوان

خون بعضیها رنگین کمونه اصن

755 بازدید | 12 پست

هنوز هم خیلی دوست دارم ارشدمو بگیرم 📔 ولی با وضع تاهل و بچه و دردهام، نمیتونم 😮💨😔 داغونم.

سر کار هم نمیتونم برم 😒💲❌️🤧

کلا تو زندگی اغلب به هر چی میخواستم نرسیدم.

همش احساس شکست و بدبختی دارم.

یه نفرو هم میشناسم عالم و آدمو سر کار میذاشت و آخرشم با یه پسر پولدار که براش میمرررد، ازدواج کرد.از مجردیش تا الان که طلاق گرفته، همه سال یا شمال بود یا کیش بود یا ترکیه.

به کار هم نیازی نداشت.

اگر هم کاری میکرد برا تفریح بود.همیشه هم از چند طرف(پدر و پدر بزرگها و مامانش) براش پول حسااابی میریختن تو کارتش.

همیشه هم خدا دوسش داشت و داره.

البته خون اون رنگین تره !

خدایا مرررسی

💖کاربریمو دادم بهSara ۰۵/۰۳/۰۳💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگی ما چهل درصد شانس هست لینکه کجا و تو کدوم خانواده دنیا بیایم یا زیبایی

اما شصت درصدش انتخابها و تلاش های خودمون هست بعضی ها هم خیلی تلاش میکنند اما انتخابها و تلاششون عاقلانه نیست برای همین همیشه به در بسته میخوزن

ارشد رو که میشه گرفت با هر دغدغه ای هم که داشته باشی به سال برنامه بچین از دو ساعت شروع کن به 6ساعت برسون ماهی آخرم 8ساعت

الان خیلی ها شاغل هستن ارشد دکتری میگیرن شما وقتت نسبت به اونها آزاده

همکار من باردار بود یه شهر دور داره دکتری میگیره

باید یه کم سختی بدی به خودت وگرنه ارشد گرفتن کاملا شدنیه

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣

منم دوس دارم شاغل شم اصلا بحث مالیش کنار خیلی خس بدی بهم میده که به جورایی مصرف کننده م و مفید نیستم ولی دو تا بچه دارم هر دو کوچیک

مدام اگهی ها روچک میکنم با شرایط من نمیشه اصلا

تا یکم جمع کنم خودمو بتونم خودم کاری راه بندازم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

ایشون هم توی زندگی شکست خورده شما از این نظر از ایشون جلوترین

کسی که هر کاری که این و اون رو سرکار بزاره خدا دوست نداره ولش میکنه به حالش خودش ایشون رو شیطان خیلی دوست داره یه دلیش هم همین پولدار بودنش خدا وقتی میگه ثروتی که جمع میکنین آتش جهنم هست به خیلی ها نمیده صراحتا هم گفته چون جنبه اش رو ندارین بدم دچار فساد میشین به تک و توک خدا ثروت میده که طرف هم خمس و زکات و بقیه چیزها رو هم رعایت میکنه اکثر ثروتمندا با شیطان معامله میکنن که نگاه کنی هم بیشترشون خدا رو هم از یاد میبرن

ولی ارشدخوندن شما با بچه هم میشه فقط یکم سخته دیگه هر هدفی ادم توی زندگیش تعیین میکنه یه سختی هایی رو باید برای رسیدن بهش تحمل کنه

اگر شوهرت هم همراهی کنه خیلی راحت میتونی خیلی از خانمهای متاهل هستن با وجود بچه هم درس میخونن و هم کار میکنن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
چه دوستی هستی تو

براش همیشه دوست خوبی بودم و هستم ولی واقعا این همه تبعیض از کجا میاد؟ چرا خداوند انقدر بین آفریده هاش تفاوت میذاره؟

💖کاربریمو دادم بهSara ۰۵/۰۳/۰۳💖

2825
2823
2791
2779
2792